EXCLUSIV/ Noră de prefect, TÂLHĂRITĂ în plină stradă, în mijlocul Aradului!

EXCLUSIV/ Noră de prefect, TÂLHĂRITĂ în plină stradă, în mijlocul Aradului!

Nora unui fost prefect al Aradului a fost TÂLHĂRITĂ, astăzi, în mijlocul oraşului. Scena s-a petrecut pe strada Miron Costin, în timp ce femeia mergea să arunce gunoiul menajer.

Elena Baltă Marşieu a fost atacată de o tânără, care i-a smuls lănţişorul de aur de la gât şi apoi a fugit. Victima a alertat de urgenţă Poliţia iar agenţii trimişi la faţa locului au reuşit să o prindă pe făptaşă în timp record. Este vorba despre o tânără de 20 de ani, din judeţul Bacău.

„Victima a sesizat faptul că, astăzi, în jurul orei 12,40, o persoană necunoscută a deposedat-o de un lănţişor din aur, cu o greutate de 6 grame. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au reuşit ca, în câteva minute, să reţină o tânără de 20 de ani, din judeţul Bacău, asupra căreia a fost găsit lănţişorul respectiv, prejudiciul fiind astfel recuperat şi înapoiat victimei. Tânăra a fost reţinută pe o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentată magistraţilor cu propunere de arestare prventivă”, a declarat Ovidiu Liber, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

Potrivit informaţiilor noastre, persoana tâlhărită, Elena Baltă Marşieu, în vârstă de 73 de ani, este nora primului prefect român al Aradului, Iustin Marşieu.

  1. felicitari politistilor care si au facut bine meseria as dorii sa fie toti asa de operativi sa putem dormi noaptea linistiti inca o data bravo

    Raspunde
  2. da. corect. bravo!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.