EXCLUSIV/ Viceprimarul Cătălin Ţiţirigă SURPRINS într-o IPOSTAZĂ INEDITĂ. Avem VIDEO!

EXCLUSIV/ Viceprimarul Cătălin Ţiţirigă SURPRINS într-o IPOSTAZĂ INEDITĂ. Avem VIDEO!

Cătălin Ţiţirigă, viceprimar al Aradului, a fost surprins într-o ipostază inedită de un arădean, care l-a filmat şi ne-a transmis, apoi, imaginile.

Ţiţirigă a fost surprins pe bicicletă, în timp ce se întorcea acasă, de la serviciu.

Contactat de Newsar.ro, acesta a declarat: „De câteva zile, profitând de timpul frumos, am mers la serviciu cu bicicleta. Nu cred ca este nimic ieşit din comun în asta şi-i îndemn pe colegii mei de la Primărie şi pe arădeni, în general, să facă la fel. Vor face mişcare şi, în acelaşi timp, vor contribui la reducerea poluării cu noxe în oraş”.

Viceprimarul a dat exemplul Europei Occidentale, unde din ce în ce mai mulţi cetăţeni preferă bicicleta în locul autoturismelor. „Sunt inclusiv parlamentari europeni care merg la serviciu cu bicicleta. Nu e nici o ruşine în asta. Dimpotrivă, este mai sănătos şi mai responsabil”, a mai spus Cătălin Ţiţirigă, viceprimarul municipiului Arad.

Acesta nu este singurul reprezentant al administraţiei arădene care a apelat la bicicletă pentru a ajunge la serviciu. Rămâne viu în amintirea arădenilor exemplul fostului primar Cristian Moisescu, care mergea la Primărie exclusiv cu bicicleta.

  1. bvo! sincer nu ma asteptam de la domnul asta de la PPDD…. cu atat mai mult ma bucur de ce vad

    Raspunde
  2. Felicitari ! De urmat !

    Raspunde
  3. Eu i as obliga pe angajatii primariei sa mearga cu bicicleta daca as fi in locul lui Titiriga

    Raspunde
  4. Sunt prea grasi functionarii din primarie pt asa ceva :))));))) va felicit dle viceprimar pr ex dat!

    Raspunde
  5. Felicitări, un exemplu demn de urmat pentru toate persoanele de toate vârstele .

    Raspunde
  6. UN ADEVARAT EXEMPLU PENTRU MULTI POLITICIENI !!BRAVO

    Raspunde
  7. pacat ca viceprimarul nu face si mult asteptatele piste de biciclete pe care le asteptam ……sau poate acum ca merge si el cu bicicleta va urgenta lucrarile pt piste…in rest cred ca e de apreciat aparitia sa pe bicicleta si cu totii ar trebui sa mai renuntam la satul in scaunele masinilor.

    Raspunde
  8. Birtuţu……aşa poreclit ,poate sa pocait sau poate la filmat prietenul lui de pahar UŢĂ.Păcat că nu ştiţi istoria adevărată .

    Raspunde
  9. Cataline vreau o filmare mi lunga!

    Raspunde
  10. Nimeni nu se întreaba cât a costat bicicleta vicelui?????nu e una ieftină din ce văd …..

    Raspunde
  11. Sportul e sănătate si viața lunga … Felicitări dle Titiriga .!!!!

    Raspunde
  12. asta sa fie exemplu de urmat?:)) va rog nu ne insultati inteligenta. Toata lumea stie ca Orlando e prieten cu sluga lui Falca. Totul a fost o regie bine stabilita ca acest nimeni sa mai apara si el in presa..ce naiba asa naivi sunteti incat sa credeti ca cineva il recunoaste pe Titiriga in trafic? Vorbesc aici de oameni normali, care nu sunt la presa sau in politica…filme aranjate…ce penibil…

    Raspunde
    • Felicitari. Singurul coment ca lumea, toti ceilalti sunt pe langa, si viseaza ……. Toti care il felicitati sa aveti putina rabdare. Sa il felicitati dupa doua sau trei luni de circulat cu bicicleta ZILNIC, nu asa doar de reclama…….

      Raspunde
  13. Dle viceprimar acei care va jignesc in unele sms uri sunt niste frustrati incurabili si nu trebuie luati in seama ! Vai mama lor . Viorica H.

    Raspunde
  14. Sunt lucruri mult mai importante in ARAD decit acest domn Titirica

    Raspunde
  15. Felicitari d-nul TITIRIGA !Asa am si eu de gand sa fac – nu ca sa va imit ci pt.ca aveti de gand sa majorati pretul parcarilor auto !!?

    Raspunde
  16. bravo mai turturica , tocmai ai asigurat un alibi fratelui falca , care a cheltuit enorm pentru acele piste de rahat pe care le-au proiectat niste imbecili care nu au nimic de-a face cu arhitectura .

    Raspunde
  17. Cu banii primiti de la Falca acest anonim Titiriga si-a cumparat o bicicleta pe care o va folosi si se va obisnui cu pedalatul foarte curand cand nu va mai fi viceprimar cu telefon si masina.Pacat ca l-au votat oamenii cu nevoi pe acest impostor politic. Noi ,cei saraci asteptam parastasul politic al acestui impostor la viitoarele alegeri.

    Raspunde
  18. Ai dreptate aradeanule!Falca are un sac mare cu pacalici si bufoni.Unul este Titiriga,votati-l,dragi aradeni si ve-ti prospera!

    Raspunde
  19. Mai bine ar plimba cainii comunitari sau ar face curatenie in parcuri.Acest triciclist cu ochii de faianta .Dar este aghiotantul pnl-ist al lui Falca.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.