AVERTISMENT ŞOCANT pentru HOŢI: Român ÎMPUŞCAT MORTAL în străinătate, în timp ce FURA!

AVERTISMENT ŞOCANT pentru HOŢI: Român ÎMPUŞCAT MORTAL în străinătate, în timp ce FURA!

Un tânăr român a fost împuşcat mortal de proprietarul unei locuinţe în care intrase la furat alături de alte persoane, puse pe fugă cu focuri de armă.

S-a întâmplat la Vaprio D’Adda, în apropiere de Milano, în noaptea de luni spre marţi, în vila lui Francesco Sicignano, un pensionar în vârstă de 65 de ani, trezit de zgomote suspecte. Acesta a pus mâna pe armă şi a tras într-un bărbat surprins în holul casei iar apoi a mai tras două focuri de armă din balcon, pentru a-i pune pe fugă pe ceilalţi hoţi, căutaţi acum de poliţiştii italieni.

Pensionarul a încercat fără succes să-l resusciteze pe românul împuşcat şi a chemat carabinierii.

Francesco Sicignani a fost reţinut sub acuzaţia de omor calificat prin exces în legitimă apărare, lucru care a iscat polemici aprinse în Italia, în condiţiile în care vila sa, în care locuieşte alături de soţie, fiu, noră şi nepoţi fusese prădată de patru ori în ultimele luni.

UPDATE/ Până la urmă s-a dovedit că tânărul împuşcat nu era de origine română, ci albaneză.

Foto: oggi.it

  1. Ati gresit informatia pentru ca nu este romîn acea persiana care este inpuscat mortal este vorba de albanez de 22de ani iar ceilalti doi complici sunt cautati de autoritatile italiene va rog nu informati gresit si scrieti ca nu este adevarat ca este romîn pe toate canalile tv ? se vorbeste ca este un tinar albanez va scriu din Roma -Italia sa nu tramatizam situatia de rimini ca nu intra cu nimic cu acel tinar mort de origine albaneze va multumesc.

    Raspunde
  2. nu era roman era albanez

    Raspunde
  3. Todeauna romanul este la anaintare sunt alte natii mai periculosi care omoara si asa arunca victima fara urma internetu e plin cu imaginile si faptele lor

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.