Făceau SEX în loc de MASAJ! Angajatele de la două SALOANE de MASAJ EROTIC, săltate de polițiști

Făceau SEX în loc de MASAJ! Angajatele de la două SALOANE de MASAJ EROTIC, săltate de polițiști

Două saloane de masaj erotic au fost călcate de oamenii legii la sfârșitul acestei săptămâni. Polițiștii au pus în aplicare 34 de mandate de reținere, după ce au percheziționat mai multe locații.

Sub pretextul prestării de masaj erotic, angajatele celor două saloane întrețineau relații sexuale cu clienții, contra unor sume cuprinse între 300 și 500 de lei.

Potrivit anchetatorilor, cei mai mulți clienți erau din străinătate și erau aduși la locații de taximetriști, contra unor comisione.

„În urma activităților desfășurate de polițiștii Capitalei, au fost ridicate documente contabile ale firmei, obiecte destinate desfășurării activității infracționale, un autoturism de teren, în valoare de aproximativ 20.000 euro, asupra căruia a fost instituit sechestrul asigurator și au fost reținute 5 persoane. Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, urmând ca persoanele în cauză să fie prezentate magistraților cu propunerea de arestare preventivă”, se arată în comunicatul de presă al Poliției.

Citește și:

Concurenţă MARE între „FETIŢE”, la Astoria, în week-end (Vezi FOTO!)

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.