Facebook aduce filmele cu spioni aproape de realitate

Facebook aduce filmele cu spioni aproape de realitate

La fel ca în filmele americane cu spioni, Facebook vrea sa ne aducă o aplicație cu mesaje care se autodistrug la data stabilită de expeditor.
Nu vor lua foc și nici scrisul nu va deveni invizibil ci pur si simplu se vor șterge.

Aflată momentan în fază de testare, noua funcţie permite utilizatorilor să posteze mesaje cu termen de expirare, care sunt şterse automat din timeline după depăşirea intervalului de timp precizat de autor.

Potrivit informațiilor, Facebook permite utilizatorilor să aleagă între 1 oră şi 7 zile timp de valabilitate, după care mesajele postate sunt şterse automat fără altă intervenţie din partea acestora. Trebuie spus că mesajele cu termen de expirare, deşi ascunse din pagina de profil, nu sunt eliminate imediat de pe serverele Facebook, putând dura chiar şi 90 zile până când urmele lăsate în centre de backup oflline şi jurnalele de sistem vor dispărea cu totul.

Gândită pentru a ajuta eliminarea postărilor care nu mai sunt de actualitate, noua funcţie ar putea încuraja utilizatorii să posteze mai multe mesaje pe Facebook fără teama de a-şi aglomera timeline-ul cu prea mult conţinut neimportant.

sursa foto: ziarelive.ro

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.