Facebook i-a ȘTERS POZA pe motiv că e prea GRASĂ! Care a fost reacția tinerei

Facebook i-a ȘTERS POZA pe motiv că e prea GRASĂ! Care a fost reacția tinerei

Rețeaua de socializare Facebook a interzis fotografia unei tinere, model plus-size, pe motiv că promovează un stil de viață nesănătos. Aceasta a fost revoltată.

Tess Holliday este model pin-up și este foarte mândră de corpul ei, chiar dacă are cu mult peste greutatea ideală. Ea a postat pe Facebook o poză cu ea în costum de baie pentru a face publicitate unui eveniment privind promovarea acceptării și iubirii de sine, indiferent de aspectul fizic.

Tess a primit un mesaj automat prin care i se explică faptul că fotografia a fost interzisă și ștearsă deoarece reprezintă o persoană supraponderală, cu un stil de viață nesănătos, care poate avea o influență negativă asupra altor utilizatori.

Tânăra a fost foarte revoltată, mai ales că prin imaginea respectivă a vrut să promoveze, după părerea ei, un lucru bun pentru tinere, și anume renunțarea la obsesia pentru un corp perfect.

Reprezentanții Facebook i-au spus că orice fel de imagine care reprezintă obezitatea morbidă sau, din contră, anorexia, ca pe un lucru pozitiv, va fi interzisă deoarece contravine standardelor de sănătate și fitness ale companiei.

Tess-holiday-1_2883822a

Sursa: thesun.co.uk

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.