Facebook te ajută să-ţi găseşti prietenii prin oraş

Facebook te ajută să-ţi găseşti prietenii prin oraş

Facebook va lansa în curând o nouă opțiune, care îi va ajuta pe utilizatori să îşi găsească prietenii aflaţi în apropiere.

Noua funcție va identifica locul în care se află prietenii unui utilizator de Facebook şi îl va anunţa pe acesta dacă este în apropiere de ei, pentru a-i contacta sau a-i întâlni mai ușor.

Funcţia „Nearby Friends” poate fi utilizată atât pe sistemul de operare iOS, cât şi pe Android, iar orice utilizator de Facebook care vrea ca lumea să ştie unde se află îşi poate activa această opţiune.

Prietenii tăi nu pot vedea unde eşti dacă funcţia nu este activată, aşa că nu există riscul să fi găsit dacă nu îţi doreşti acest lucru.

Utilizatorii de Facebook vor primi notificări pe telefonul mobil, din când în când, cu informaţii despre locurile în care se află prietenii lor și își vor putea întocmi o listă cu anumite persoane şi cu locurile în care merge acestea.

„Funcţia Nearby Friends merge în două direcţii – tu şi prietenii tăi trebuie să aveţi opţiunea pornită şi să alegeţi să faceţi public locul în care vă aflaţi. Ei te pot vedea numai dacă tu alegi acest lucru şi invers”, potrivit managerului Facebook Andrea Vaccari.

Cuvinte cheie

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.