A făcut SEX de ZECE ORI PE ZI! Ce a pățit…

A făcut SEX de ZECE ORI PE ZI! Ce a pățit…

Mulți bărbați și-ar dori o iubită care să aibă mereu chef de sex, însă această tânără a reușit să-și pună toți iubiții pe fugă după ce le-a pretins să o satisfacă de zece ori pe zi. Apetitul sexual al acestei femei a costat-o foarte mult.

Sami Walton, o femeie de 29 de ani din Anglia, a realizat că are o problemă serioasă când și-a pierdut slujba din cauza dependenței de sex.

La 20 de ani s-a despărțit de prietenul ei cu care a avut o relație de lungă durată, iar apoi și-a dat seama că nu poate rezista nici o zi fără sex. A avut numeroase aventuri de-o noapte cu amici și cu străini, chiar și cu femei, deși spune că nu e bisexuală. Toate relațiile ei s-au încheiat rapid din cauză că nici un bărbat nu a putut ține pasul cu libidoul ei.

Situația a devenit atât de gravă încât Sami nu a mai ajuns la servici din cauza nopților pierdute făcând sex, uneori și în alte orașe. Șefa ei nu a mai tolerat situația și a dat-o afară.

sami walton

Rând pe rând și-a pierdut și prietenii, care s-au îndepărtat de ea deoarece tot timpul vorbea numai despre sex.

În prezent are o relație cu James, care face tot posibilul să fie la înălțimea așteptărilor iubitei sale. El spune că fac dragoste cel puțin o dată pe zi, iar în rest Sami „se descurcă” singură cu ajutorul colecției de jucării sexuale, în valoare de 1.500 de lire sterline.

Femeia refuză să meargă la psiholog, deoarece spune că nimeni nu o poate înțelege.

Sursa: thesun.co.uk

 

  1. Cred ca Iași face față

    Raspunde
  2. Bă când ajungi să nu te saturi, atunci înseamnă că ai probleme la mansardă.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.