A făcut SEX în faţa FIICEI SALE MINORE şi a prietenilor săi la o PETRECERE

A făcut SEX în faţa FIICEI SALE MINORE şi a prietenilor săi la o PETRECERE

O femeie de 36 de ani a organizat o petrecere pentru fiica ei de numai 16 ani şi prietenii săi. Ea şi-a lăsat toate inhibiţiile deoparte, a uitat că este mamă şi ar fi trebuit să fie responsabilă, a băut şi s-a drogat cu invitaţii şi s-a dezbrăcat faţă de ei.

Rachel Lehnardt din Georgia, SUA, avea probleme cu alcoolul însă participa regulat la întâlnirile cu Alcoolicii Anonimi pentru a se trata. În seara respectivă însă nu i-a mai păsat de nimic. Le-a oferit alcool şi marijuana tinerilor, iar după ce atmosfera s-a încins, au jucat Twister pe dezbrăcate, iar Rachel a folosit jucării sexuale chiar în faţa fetei sale minore.

Situaţia a degenerat şi mai mult după ce a ajuns să facă sex în public cu unul dintre invitaţi, un tânăr de 18 ani. A doua zi dimineaţa Rachel a declarat că un alt băiat, în vârstă de 16 ani, a violat-o.

Un sponsor din grupul Alcoolicilor Anonimi a anunţat poliţia, iar femeia a fost arestată preventiv. Cu toate aceasta, a scăpat numai cu o amendă şi a fost eliberată condiţionat.

Sursa: Daily Mail

  1. […] să fie responsabilă, a băut şi s-a drogat cu invitaţii şi s-a dezbrăcat faţă de ei, scrie newsar.ro citând ediţia online a celebrului tabloid, Daily […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.