Falcă, băgat ÎN CORZI de Daniel Ghiţă, luptător de K1: „Să îţi fie ruşine!”

Falcă, băgat ÎN CORZI de Daniel Ghiţă, luptător de K1: „Să îţi fie ruşine!”

Luptătorul de K1 Daniel Ghiţă a luat atitudine după ce Gheorghe Falcă a solicitat, la un moment dat, ca Aradului să-i fie repartizaţi 15% dintre refugiaţii arabi care vor veni în România.

„Este oraşul tău, moştenit de la părinţi? Ai întrebat arădenii? Sunt de acord?”, l-a întrebat Daniel Ghiţă pe Gheorghe Falcă.

Acesta a mai spus, cu referire la primarul Aradului: „Haideţi să-i lăsăm un mesaj, la această creatură, că OM nu pot să-l numesc. Mesajul meu: Europa de vest nu are o identitate religioasă ortodoxă, cum au românii. De aceea sunt foarte uşor de manipulat. În Arad trăiesc multe minorităţi, fără probleme. Toţi se integrează cu poporul român. Cine eşti tu să decizi aşa ceva? Napoleon de Arad? Crezi că Aradul e proprietatea ta privată?”

Daniel Ghiţă s-a mai referit şi la Cazul Nadăş, în care un sat fost retrocedeat în întregime, cu tot cu şcoală, biserică şi casele oamenilor.

În final, acesta i-a transmis lui Falcă: „Să îţi fie ruşine! Trebuie să întrebi poporul, nu decizi tu în locul lui.”

Foto: Twitter

  1. Daca e adevarat,sa-i duca gogu la brad pe toti sa fie seful lor.Noi aradenii am mai avut libieni in Arad si a fost un dezastru.Aradenii stiu ce spun chiar daca multi au uitat.

    Raspunde
  2. Ce refugiati mai vrea falca astia de la goldis nu sunt de ajuns

    Raspunde
  3. Haideți la miting sa-l dam jos pe Falca

    Raspunde
  4. Falcă urmărește banii care pot veni cu această ocazie. Poate o nouă construcție un nou studiu de fezabilitate pentru proarhitectura firma nevestei care il ține în chirie. Dar până la vară nu mai e mult și în condițiile în care arădenii nu uită poate îi facem vânt la haznaua unde îi e locul

    Raspunde
  5. Păi cum să întrebe poporul?! A fost ales, este reprezentatul poporului.. așa că poporule înghite ce Falconeti îți bagă în gură, EL este ”ALESUL” ! WTF ?!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.