Falcă, mesaj pentru Alin Văcean: „NU te mai doreşte NIMENI!”

Falcă, mesaj pentru Alin Văcean:  „NU te mai doreşte NIMENI!”

În cadrul şedinţei ordinare a Consiliului Local, care a avut loc la Primărie, s-a pus problema încetării contractului de management a lui Alin Văcean, manager al Filarmonicii de Stat Arad.

Această iniţiativă a consilierilor este motivată de faptul că, la evaluarea anuală a managementului la Filarmonica de Stat, Văcean a obţinut nota 7,46, iar potrivit contractului său, nota minimă pentru a-şi păstra funcţia este 8.

Cu privire la acest subiect, primarul Gheorghe Falcă a declarat: Eu l-am invitat conform procedurii la o întâlnire, dar aşa cum este deja caracteristic domnului Văcean, nu răspunde în faţa nimănui. El a depăşit toate normele de bun simţ în ceea ce priveşte conducerea unei instituţii”.

De asemenea, consilierul local Marin Lupaş a avut o intervenţie în care a evidenţiat faptul că peste 90% din instituţia pe care o conduce nu îl mai vrea.

Cu toate acestea, Alin Văcean are legea de partea lui, care a suferit modificări, în sensul că, dacă acum doi ani se cerea o notă peste 8, acum este suficient o notă peste 7. Văcean a trimis şi o scrisoare la Primărie în care ameninţă că va recurge la instanţă în cazul în care este demis, iar potrivit Secretarului Consiliului Local, acesta are şanse să câştige procesul, tocmai datorită modificării legii.

Din această cauză, primarul a cerut amânarea proiectului, amânare care a fost votată în unanimitate de consilieri, astfel managerul Filarmonicii păstrându-şi funcţia. Apoi, a ţinut să îi transmită un mesaj lui Alin Văcean: Domnule, nu te mai doreşte nimeni! Nu te mai doreşte Consiliul, oraşul, nici Filarmonica!”

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.