Falcă, SURPRINS de comunicatul ANI: „Firma a cărei administrator este soția nu a lucrat niciodată pe bani publici”

Falcă, SURPRINS de comunicatul ANI: „Firma a cărei administrator este soția nu a lucrat niciodată pe bani publici”

Gheorghe Falcă, primarul municipiului Arad, s-a declarat surprins de comunicatul Agenției Naționale de Integritate, susținând că a fost verificat de mai multe ori de această instituție fără să fie găsit vinovat de ceva.

„Am fost informat despre declanșarea procedurii de evaluare de către Agenția Națională de Integritate. M-a surprins comunicatul dat astăzi de către ANI privitor la faptul că ar fi constatat existența indiciilor privind posibila săvârșire a infracțiunii de conflict de interese de către mine, sesizând Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție în vederea efectuării de cercetări. M-a surprins, pentru că am fost verificat de ANI de mai multe ori, în anii de când sunt primar al municipiului Arad și nu au fost constatate conflicte de interese. Doresc să precizez că firma Pro Arhitectura Arad SRL, a cărei administrator este soția mea, nu a lucrat niciodată cu bani publici. Am încredere în Justiție, în aceea că cercetările vor dovedi că nu sunt vinovat”, a declarat Gheorghe Falcă, citat de Agerpres.

  1. Nu spune minciuni. Este surprins pe bună dreptate pentru că în mod sigur ANI care l-a verificat a avut alte îndemnuri la acea oră. Sigur că nu a lucrat cu bani publici dar un studiu de fezabilitate la o firmă ca și Kaufland( ce a primit terenuri în municpiu al cărui primar este falcă) nu este la îndemâna oricui. Sau asta nu se pune musiu? Chair crezi că toți e proști cum se spune în Las Fierbinți?

    Raspunde
  2. Gogule, probleme ma? TIC TAC TIC TAC …

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.