Falcă, VINOVAT că Aradul pierde 46 DE MILIOANE DE LEI! Nu-i nimic, CÂŞTIGĂ Timişoara … (VIDEO)

Falcă, VINOVAT că Aradul pierde 46 DE MILIOANE DE LEI! Nu-i nimic, CÂŞTIGĂ Timişoara … (VIDEO)

Liderii USR Arad au demonstrat, astăzi, cu cifre, cum municipiul nostru pierde 46 de milioane de lei din cauza primarului Gheorghe Falcă şi a echipei sale din fruntea municipalităţii.

Astfel, potrivit alocărilor bugetare, aşa cum sunt ele prevăzute în Legea bugetului pe 2018, din cauza faptului că Aradul a înregistrat un excedent bugetar uriaş, nu va primi o suma de 46 de milioane de lei, atât cât i s-ar fi cuvenit dacă nu s-ar fi „lăudat” cu excedentul bugetar.

Prin comparaţie, Timşoara primeşte o sumă uriaşă, rezultată tot ca urmare a calculelor aferente alocării prin Legea bugetului pe 2018, pentru că nu a avut excedent bugetar.

Cu alte cuvinte, susţin liderii USR Arad, este vorba la Arad, despre o administraţie Falcă incompetentă, care nu a fost în stare să cheltuiască banii alocaţi diferitelor proiecte. Spre deosebire de cea de la Arad, administraţia Robu, de la Timişoara, se dovedeşte una eficientă iar oraşul vecin primeşte o sumă uriaşă de bani prin Legea bugetului pe 2018.

Liderii USR au ţinut şi să-l corecteze pe primarul Gheorghe Falcă, transmiţându-i că execedentul bugetar al Aradului nu este „fond de rulment”, ci rod al proiectelor nematerializate, rămase pe hârtie. Rod al unei incompetenţe administrative crase, care a făcut din Arad codaşul municipiilor din vestul ţării în ultimii ani.

În final, aceştia i-au cerut lui Gheorghe Falcă să-şi asume pierderea celor 46 de milioane de lei.

Vezi demonstraţia potrivit căreia Aradul pierde suma respectivă:

Alocare bugetară 2018

Vezi toată conferinţa:

https://www.facebook.com/USRArad/videos/1911193355611112/

  1. Cind vrei sa fi mare
    in urbe si pe necunoastrea legilor bugetare
    platesti . Dar vine vremea cind si cei din jurul lui Corleone de arada sa plateasca. Asa este daca nu stiti matematica.

    Raspunde
  2. degeaba! voi astia din USR nu o sa-i ajungeti nici macar pana la glezna domnului primar! o sa dispareti asa cum ati aparut!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.