Familia ei a fost DEVASTATĂ după ce S-A CUPLAT cu un bărbat cu 40 de ani mai bătrân. Când și-a explicat gestul, TOȚI AU RĂMAS ÎNMĂRMURIȚI!

Familia ei a fost DEVASTATĂ după ce S-A CUPLAT cu un bărbat cu 40 de ani mai bătrân. Când și-a explicat gestul, TOȚI AU RĂMAS ÎNMĂRMURIȚI!

Și-a pus familia în cap după ce s-a cuplat cu un bărbat cu 40 de ani mai bătrân ca ea. Este povestea unei studente de 20 de ani, care l-a cunoscut pe cel care avea să-i devină partener de viață pe vremea când acesta cânta într-o formație alături de… tatăl ei.

O poveste de dragoste care a intrat în atenția presei, cei doi devenind celebri, fără voia lor.

Leah Sanibaldi, o tânără din Nashville l-a cunoscut pe Ress Benson, în urmă cu trei ani. Când s-au văzut pentru prima oară, atracția dintre ei a fost extrem de puternică. Au continuat să iasă împreună, până când, într-o zi, familia fetei a pus piciorul în prag, despărțindu-i.

Ulterior, cei doi au reluat relațiile și au devenit oficial un cuplu, iar de curând și-au propus să devină soț și soție. Acest lucru se va întâmpla imediat ce fata își va finaliza studiile, până atunci, cei doi, continuând să locuiască împreună.

Cei doi povestesc că lumea se uită mirată la ei când ies în orasș, dar acest lucru nu-i deranjează câtuși de puțin.

„Știu că îi șocăm atunci când ne sărutăm, dar nu ne pasă, deoarece nu facem nimic greșit”, explică Leah.

Relația lor continuă să nu fie văzută cu ochi buni de familia fetei, dar că acest lucru nu poate schimba cu nimic lucrurile. Cei doi par mai hotărâți ca niciodată să-și vadă de planurile de nuntă.

„Când l-am întâlnit pe Ress a fost ca o uniune spirituală – două spirite care s-au găsit în univers”, povestește tânăra.

Avertizată că ar putea rămâne văduvă de tânără, Leah nu este speriată. „Toate relațiile se termină mai devreme sau mai târziu, fie cu o despărțire, fie cu moartea cuiva, dar dacă ești prea preocupat de acest aspect atunci pierzi ce este cu adevărat important”, a fost explicația pe care le-a dat-o părinților săi și pe care o dă oricui pare neîncrezător în frumoasa lor poveste de iubire.

„Cred că multe femei mai în vârstă sunt geloase pe mine deoarece am un iubit atât de atrăgător”, concluzionează Leah.

Sursa: mirror.co.uk

  1. Bună ziua, Ai nevoie de un împrumut de urgență pentru a rezolva nevoile dvs. financiare, oferă împrumut variind de la $ 5,000.00 la $ 10,000,000.00 Max, este fiabil, eficient, rapid și dinamic, cu 100% împrumut garantat oferă, de asemenea, (. Euro, lire sterline și dolari) rata dobânzii aplicabilă tuturor creditelor este (3%), în cazul în care sunteți interesat de a lua înapoi la noi prin intermediul serviciilor (harrysmith00003@gmail.com) furnizate includ:

    * Îmbunătățire acasă
    * Credite Inventator
    * Credite auto
    * Împrumut de consolidare a datoriei
    *Linie de credit
    * Al doilea împrumut
    * Credite pentru afaceri
    * împrumuturi personale
    * International Credite.

    E-mail: harrysmith00003@gmail.com

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.