Fanii „Bătrânei Doamne” își susțin echipa favorită la Brașov

Fanii „Bătrânei Doamne” își susțin echipa favorită la Brașov

Ceea ce poate deveni cea mai fericită săptămână din istoria recentă a UTA-ei a început glorios prin câştigarea Cupei României de către echipa de juniori Under 19!

„Bravo băieţi, aţi adus un trofeu important acestui club galonat pe care îl reprezentaţi cu cinste! Suntem mândri de voi! Cu toţii ne dorim ca bucuria să fie completă printr-o promovare merituoasă în Liga I! Fotbalul este un sport care are darul de a recompensa valoarea adevărată şi munca făcută serios, aşa că locul ocupat astăzi de UTA nu este întâmplător. Suntem aici, în luptă, şi avem argumente din plin să urcăm pe cea mai înaltă treaptă a fotbalului românesc! Sâmbătă, la Braşov, să dăm totul pentru victorie, iar apoi, orice rezultat ar fi la finalul jocului, să ne bucurăm împreună deoarece «Pentru noi doar UTA contează!»”, declară Suporter Club UTA.

Pentru cei care doresc să facă deplasarea cu autocarul, plecarea va fi sâmbătă, 28 mai, ora 1.00, din fața stadionului Francisc Neuman (UTA).

Înscrierea este obligatorie și se poate face la numerele de telefon: 0724.295.140 sau 0744.313.517, sau pe pagina de Facebook a Suporter Club UTA.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.