Fără TRAMVAIE și MAŞINI în CENTRUL Aradului. CÂND și DE CE?

Fără TRAMVAIE și MAŞINI în CENTRUL Aradului. CÂND și DE CE?

Circulația tramvaielor și autovehiculelor va fi oprită zilele acestea în zona centrală a Aradului, ca măsură specială pentru desfășurarea ceremoniilor de omagiere a eroilor arădeni ai Revoluției din Decembrie 1989.

Prefectura Arad a anunțat astăzi că vor fi luate măsuri speciale în vederea desfășurării ceremoniilor de omagiere a eroilor arădeni ai Revoluției din Decembrie 1989. Evenimentele vor avea loc în perioada 21-23 decembrie.

„În perioada 21-23 decembrie se vor desfășura, în municipiul Arad, mai multe ceremonii închinate omagierii eroilor arădeni ai Revoluției din Decembrie 1989. Pentru buna desfășurare a acestor evenimente, este necesară luarea câtorva măsuri organizatorice speciale, în ceea ce privește circulația tramvaielor și autovehiculelor, după cum urmează: În data de 21 decembrie, între orele 18.00 – și aproximativ 18.30, precum și în 22 decembrie, între orele 11.00-12.00, va fi întreruptă circulația tramvaielor pe Bulevardul Revoluției, măsurile de deviere sau înlocuire a tramvaielor urmând să fie anunțate de Compania de Transport Public Arad; În data de 22 decembrie, între orele 13.00 – și aproximativ 13.30, va fi oprită circulația autovehiculelor în zona sensului giratoriu acces Cetate – parcare Ștrand Neptun – Podul Decebal – strada Eugen Popa. Echipaje de poliție rutieră prezente la fața locului vor ghida conducatorii auto spre rute ocolitoare”, se arată într-un comunicat de presă emis de Prefectura Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.