Fata unei cunoscute vedete A MURIT la DOAR 22 de ani!

Fata unei cunoscute vedete A MURIT la DOAR 22 de ani!

Din păcate, istoria tinde să se repete în cele mai tragice moduri. Fiica şi-a urmat mama pe lumea cealaltă după o lungă suferinţă.

După ce în 2012 toată lumea vorbea despre moartea celebrei Whitney Houston, acum, după 3 ani, a venit vestea tristă a morţii tinerei sale fiice. Whitney a fost găsită fără suflare în cada din baie, înecată. După autopsie s-a stabilit cauza morţii ca fiind înec datorat unui stop cardiac care cel mai probabil a fost efectul unei supradoze de cocaină.

Bobbi Kristina Brown, fata ei de doar 22 de ani, a avut aceeaşi soartă nefericită. Ea era internată în spital din luna ianuarie, după ce a fost găsită de iubitul ei şi de un prieten al acestuia, inconştientă, la fel ca mama ei, în cada din baie.

Ea era în comă indusă şi respira cu ajutorul unui ventilator, iar în aprilie viitorul ei părea optimist, rudele declarând că aceasta ar fi deschis ochii şi că îşi va reveni. Din păcate însă, nu a fost aşa, iar din 24 iunie starea ei s-a înrăutăţit considerabil, după o lună urmând decesul.

Vor continua investigaţiile şi se va face o autopsie pentru a stabili exact cauza morţii, care încă este sub semnul întrebării. Există suspiciuni cu privire la iubitul ei că ar fi agresat-o şi că ar fi contribuit la finalul ei tragic.

1423584446_93309686_whitney-houston-bobbi-kristina-brown-467

 Sursa: usmagazine.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.