FCC Environment, SPONSOR IMPORTANT pentru echipa de baschet feminin Universitatea „Goldiş” ICIM Arad

FCC Environment, SPONSOR IMPORTANT pentru echipa de baschet feminin Universitatea „Goldiş” ICIM Arad

Echipa de baschet feminin Universitatea „Goldiş” ICIM Arad primit o adevărată „gură de oxigen”, după ce a încheiat, astăzi, un contract de sponsorizare cu compania FCC Environment, pe care ambele părţi au susţinut că îşi doresc să fie de cât mai lungă durată.

Contractul de sponsorizare a fost semnat de Emanuel Mariş, reprezentantul firmei FCC Environment, şi Marcel Urban, preşedintele grupării sportive.

„În sfârşit a apărut o rază de soare şi pe strada noastră. Suma pe care o vom primi ca sponsorizare este una secretă, datorită unor condiţii de confidenţialitate stipulate în contract, dar asigură circa 25% din bugetul pentru un sezon. Dacă ar mai veni lângă noi alte trei sau patru companii cu sponsorizări cam la acelaşi nivel, pot spune fără teamă că ne-am putea bate atât pentru titlul de campioană naţională şi, de asemenea, am putea participa cu succes, zic eu, chiar şi  într-o cupă europeană valoroasă”, a declarat Marcel Urban.

„Am decis să ne implicăm în viaţa unei echipe cu care noi, arădenii, ne mândrim. Chiar dacă am semnat un parteneriat doar pentru un an de zile, intenţia noastră este să ajungem la o colaborare pe termen lung. Încercăm împreună să redăm valoarea aforismului latin «Mens sana in corpore sana» (Minte sănătoasă în corp sănătos) și aș adăuga aici, într-un mediu sănătos, cu referire la activitatea noastră. La fel cum Universitatea «Goldiş» ICIM Arad îi face mândri pe arădeni prin titlurile cât și trofeele naționale și internaționale, FCC Environment a pus Aradul pe harta municipalităților beneficiare de servicii de management a deșeurilor de înaltă calitate, corporația noastră aflându-se în top 5 mondial al companiilor de profil”, a spus, la rândul său, Emanuel Mariş, reprezentantul firmei din Austria, care a activat în România din anul 2002, sub numele de A.S.A. Servicii Ecologice.

De remarcat, că în cea de a doua parte a sezonului trecut Universitatea „Goldiş” ICIM Arad s-a confruntat cu mari dificultăţi financiare, terminând pe un foarte modest loc 8 în clasament.

????????????????????????????????????

La evenimentul de semnare a conractului de sponsorizare au mai luat parte Călin Bibarţ, viceprimar al municipiului Arad, care a reconfirmat sprijinul pe care autorităţile locale îl acordă sportului arădean și, în special, baschetului feminin şi prof. Dan Moraru, director tehnic al clubului Universitatea „Goldiş” ICIM Arad, care va debuta în toamnă în cel de-al 52-lea sezon de primă ligă, din postura de jucător, antrenor sau director tehnic.

????????????????????????????????????

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.