Feieş, despre faptul că Falcă NU VA PERMITE Sebişului SĂ PROMOVEZE: „Vom lupta până în final pentru promovare”

Feieş, despre faptul că Falcă NU VA PERMITE Sebişului SĂ PROMOVEZE: „Vom lupta până în final pentru promovare”

Lupta pentru promovarea în liga secundă din seria a IV-a al celui de-al treilea eşalon fotbalistic al ţării se anunţă una extrem de complicată. Naţional Sebiş se află pe primul loc, la două puncte distanţă faţă de Becicherecul Mic şi la trei de UTA Bătrâna Doamnă. Primarul Pâncotei, Iosif Retter, a făcut o declaraţie interesantă vizavi de această luptă: „Recunosc că i-am spus lui Gheorghe Feieş că se agită degeaba, că nu va promova. Şi nu deoarece nu are echipă, ci pentru că nu îi va permite Gheorghe Falcă. E an electoral, trebuie să se facă stadionul (n.r. – UTA) şi nu va promova“.

A venit rândul edilului din Sebiş să ofere o replică la respectiva afirmaţie: „Au fost vorbe spuse la supărare, pe care nu le-am înţeles. Ce treabă are Sebişul cu înfrângerea pe care a suferit-o Pâncota? Nu e nici vorbă de aşa, nu am avut nicio discuţie cu domnul Retter pe marginea acestui subiect. Nu mă gândesc la jocuri de culise, noi ne vom face treaba pe teren, ce fac alţii nu ne interesează“. De asemenea, Pavel Piroş recunoştea că are o ofertă de la Sebiş, pentru a merge acolo ca şi preşedinte. „Este adevărat, i-am făcut o ofertă dar acum mai mult timp, nu mai este de actualitate. Ştiu că Pavel Piroş iubeşte Pâncota şi nu va pleca de acolo atâta timp cât Iosif Retter va fi primar“, a menţionat Gheorghe Feieş.

La reluarea campionatului în liga a treia, Sebişul va primi pe teren propriu replica celor de la Filiaşi: „Suntem pregătiţi pentru campionat, staff-ul tehnic a pregătit bine echipa în această perioadă. Sunt sigur că vom avea rezultate bune şi că ne vom lupta până în final pentru promovare, am încredere în lotul de jucători şi în antrenori“, a concluzionat primarul Sebişului.

  1. dle feies vrei sa fii exclus din partid??

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.