Femeie, la şefia CJA!

Femeie, la şefia CJA!

În timp ce Pistru, Cionca şi Ţolea (dar nu numai!) se dau de ceasul morţii să-l convingă pe Falcă că reprezintă, fiecare, evident, soluţia pentru şefia Consiliului Judeţean Arad începând de anul viitor, liderul pedeliştilor arădeni se pare că a hotărât altceva.

Acesta preferă o femeie în locul oricăruia dintre cei trei. O femeie de la PNL, că doar acum toţi sunt liberali.

De urmărit!

  1. Sa nu imi zici ca e flacarica Chirilov….direct cer azil politic in Uganda !!!

    Raspunde
    • aradean suta la suta 10 noiembrie, 2015, 1:39 pm

      Alaturi de tine,multi altii..
      Mai Chirilov sau Prvuleasca ne lipsesc la sefie…Inteligente rau…DOAMNE FERESTE!

      Raspunde
    • Parvuleasca sau Chirilov???
      Pai nu mai bine amandoua?Daca au chef dau pe gat ceva tarie si ca pe ata va merge treaba la CJA;sigur Falca-si va putea intinde influenta…Vai de noi aradenii cu asa”varfuri”

      Raspunde
      • Ioi mi-am adus aminte iara de Dezna cand s-a imbatat rau de tot Chirilov si dadea pe dedicatii :-))))) Oricum doar daca esti orb nu vezi ca are fata de alcoolista !

        Raspunde
        • Trahanache din Cintei 10 noiembrie, 2015, 2:57 pm

          In sfarsit imi explic si eu de ce doamna asta Chirilov ce tot vine prin Cintei e asa de neagra….oare ia ceva tratament pentru bautura? Ca sigurat e asa de la ficat….ca daca bagi bautura in tine….

          Raspunde
          • nuuuu e neagra de soi…la Cintei sunt cei mai multi rromi din jud.de aia candideaza ea acolo.Eu as pune-o la Pecica primar!!!!

  2. Iotcu gradinarul de euro !!! Lasă- ne lasa-ne !!!!

    Raspunde
  3. Acum le promite la cei din PNL(vechi) functii,ca pe ai lui din PDL i-a f….pe toti.Aia nu-l cunosc inca…Vai de tine Falca,de omenia ta…te va bate D-zeu,de iti vom plange toti de mila.ABIA ASTEPT!

    Raspunde
  4. Chiar nu stiu ce fel de presa se face pe acest site . Se publica o chestie inventata dupa care se posteaza comments doar cu injurii si denigrari . Pacat ca dupa 26 de ani de democratie in Romania presa nu stie decat sa publice cancanuri fara informatii verificate si reale.Cred ca mai trebuie sa treaca 100 de ani pana cand o sa invete si jurnalistii sa faca presa civilizata in romania .

    Raspunde
    • Nu doar ziaristii,dar mai ales analfabetii/postacii ! Observati ca,in loc de argumente si analize profunde la un articol,sar jegurile cu injurii,jigniri…ce,mama naibii, sa le ceri,se sucesc dascalii lor de ce patrupezi au scolit!? Si ne miram ca tara-i o ruina?!

      Raspunde
  5. Din vechiul Pnl poate fi madam Iorgovan.

    Raspunde
    • daca e IORGOVAN …e …ea e mintoasa rau,rau, ca seamana cu tatasu…omul de mingi a lui Farcasiu.In concluzie si frumoasa si desteapta… si devreme acasa.

      Raspunde
  6. Ce fel de articol e acesta .? Cred ca si babele de pe uliță de la țara sunt capabile sa scrie un articol mai bun . Asta e un fel radio șanț, visezi noaptea si dimineața faci un articol fără sa ai nicio informație adevarata.

    Raspunde
  7. Ar fi o idee buna sa fie o femeie sefa la CJA

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.