Festivalul de la Bulci a reunit iubitorii de folk-rock din trei judeţe, dar şi din străinătate

Festivalul de la Bulci a reunit iubitorii de folk-rock din trei judeţe, dar şi din străinătate

Organizatorii au tras cortina peste cea de a IX-a ediţie a festivalului de la Bulci, considerată şi cea mai reuşită de până acum.

Aproximativ 3000 de persoane, din Arad, Timiş şi Hunedoara, dar şi din străinătate au participat în cele două seri de festival, în minunatul loc de lângă Castelul Mocioni unde pe scenă au urcat nume grele al scenei folk-rock din România: Mircea Baniciu, Mircea Vintilă, Marius Baţu, Adrian Ivaniţchi, Mircea Bodolan, Maria Gheorghiu sau Jul Baldovin (invitat special de la Stuttgart). Au mai urcat pe scenă îndrăgiții Daniel Julean, Nelu Pitic și Trupa de Serviciu, alături de Florian Jianu și Trupa 06.

Aşa cum au ţinut să remarce organizatorii, nimic nu ar fi fost posibil fără sprijinul Centrului Cultural Judeţean Arad, al primarului Ion Micurescu de la Bata, al viceprimarului Ladislau Heleport şi al sponsorilor care au permis atâtor nume mari să fie prezente la Bulci.

Cu toţii, organizatori şi artişti deopotrivă, au promis un regal de folk-rock anul viitor, la cea de a zecea ediţie a festivalului.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.