Fifor îl face praf pe Cionca: „Molipsitor e sindromul Falcă şi se răspândeşte cu mare repeziciune”

Fifor îl face praf pe Cionca: „Molipsitor e sindromul Falcă şi se răspândeşte cu mare repeziciune”

Senatorul Mihai Fifor, ministru al Apărării, susţine că „sindromul Falcă” a început să-l afecteze şi pe Iustin Cionca, preşedintele Consiliului Judeţean Arad.

Afirmaţia senatorului vine după ce Iustin Cionca a făcut apel la societatea civilă să intervină pe lângă parlamentari pentru a le cere ca banii arădenilor să rămână în judeţul Arad.

„Molipsitor e sindromul Falcă şi se răspândeşte cu mare repeziciune. Acum l-a afectat pe sărmanul preşedinte al CJ Arad, respectabilul domn Marinel Cionca. E rândul domniei sale să cheme arădenii cu furci şi topoare să apere Aradul. De cine? Bună întrebare. Poate de el însuşi. Poate de Falcă, de Bulbuci sau de Bâlci. De Ioţcu, din păcate nu mai e nevoie. Să chemi societatea civilă să dea lupta supremă cu parlamentarii de Arad, e de noaptea minţii, dacă nu cumva de noaptea democraţiei. Oare nu societate civilă sunt şi cei care protestau în faţa Spitalului Judeţean pentru că le mureau copiii în secţia de infecţioase aparţinând de nimeni altul decât de domnul Cionca. Oare nu tot cetăţeni ai Aradului erau în UPU atunci când se aduna apă cu găleata din secţia abia recepţionată de la acelaşi spital? Şi oare nu tot cetăţeni ai Aradului sunt nevoiţi să suporte crasa incompetenta a administraţiei locale în domeniul sănătăţii în ansamblul său, domeniu gestionat de… Cionca, desigur. Poate îşi ia inima în dinţi şi spune domnul Cionca adevărul. Anume că guvernul va susţine construirea noului Matern şi a secţiei de Oncologie. E drept, cu sprijin din local. În felul ăsta poate scăpa cumva de furia celor pe care încearcă acum să îi ducă iar de nas”, a scris Mihai Fifor pe Facebook.

Senatorul a asociat textului şi „o imagine cu domnul Cionca în mandatul de deputat PDL, atunci când s-a remarcat prin reducerea cu 25% a salariilor şi majorarea TVA la 24%. Ups….

  1. Si la PSD sunt hoti!

    Raspunde
  2. Societatea civila este reprezentata de cetatenii care voteaza. Ceilalti care isi spun reprezentanti ai societatii civile isi asuma pe nedrept acest titlu.

    Raspunde
  3. Domnu ministru, Cionca nu s-a molipsit de la Falca, el avenit cu acest sindrom de la Pecica, din primarie. Astia n-au acelasi sindrom ci fiecare are sindromul lui.Bineinteles, in egala masura, deosebit de nocive pentru mediul social aradean!

    Raspunde
  4. PSD are sindromul NASTASE plus DRAGNEA,care-i cel mai nociv si toxic pentru ROMANIA.

    Raspunde
  5. Lozinca PSD „:Coruptia nu ucide,Corutia , te imbogateste!”

    Raspunde
  6. Unul care nu uită. 17 decembrie, 2017, 10:55 pm

    Poate e timpul să cheme arădenii să se așeze pe cele 95 de bănci din Pădurice puse una lângă alta, așa pentru intimitate. Să admire bețele băgate în pământ plătite cu bani frumoși din taxe, ne-asumate pe atunci de șmecherul cu diplomă din fruntea PDL-lui mort dar neîngropat din Arad. Căci pe atunci nu l-a durut prea tare faptul căun băț simplu plantat pe post de arbust a costat cca 160 lei. Ne-asumați taică Cionca. Verifică și vezi dacă am dreptate. S-a făcut la repezeală că nevoia era mare. ȘI chestia aia căreia îi spun pergolă a făcut ceva gaură în buget. Cred că vreo 8 mii de leișori. Să mai scriem de băncile de pe Mețianu. S-au plicticit până și făptuitorii. Altă dată.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.