Fifor salută gestul lui Costea, care pune umărul pentru a-l trimite în istorie pe ultimul mare baron PDL

Fifor salută gestul lui Costea, care pune umărul pentru a-l trimite în istorie pe ultimul mare baron PDL

Retragerea lui Călin Costea din cursa pentru Primărie a fost salutată de senatorul social-democrat Mihai Fifor, care apreciază faptul că liderul Partidului Mândri Că Suntem Arădeni îl susține pe Sebastian Bulumac cu scopul de a-l face istorie pe Gheorghe Falcă, primarul pe funcție al Aradului, despre care afirmă că este ultimul mare baron PDL.

„In urma cu mai bine de trei luni, PSD Arad s-a asezat la masa negocierilor cu societatea civila aradeana in ideea de a construi impreuna cu acestia un proiect comun menit sa produca o schimbare in administratia aradeana. Am renuntat la orgoliile politice si am demonstrat ca ne pasa cu adevarat de soarta orasului si am decis atunci sa il sustinem pe Sebastian Bulumac ca si candidat independent la primaria Aradului. Acela a fost momentul in care am facut un apel la toate fortele politice si civice dornice cu adevarat sa inlature administratia Falca sa ni se alature. Din pacate, insa, lucrul acesta nu s-a intamplat. De ce? Nu eu sunt cel care va da un raspuns, ci oamenii din Arad, atunci cand vor intelege care a fost jocul politic pro-Falca din aceasta campanie. Cert este ca, PSD a pornit alaturi de Sebastian Bulumac un proiect bazat pe dorinta reala de schimbare in bine a municipiului, iar aradenii au inteles acest lucru. Dupa mai bine de trei saptamani de campanie, lucrul acesta se contureaza cu toata claritatea. Cetatenii vin alaturi de constructia noastra, iar Sebastian va fi noul primar al Aradului. Asa cum, PSD, prin majoritatea in Consiliul local, ii va fi alaturi pentru a-l ajuta sa puna in opera proiectele de dezvoltare a orasului. De astazi, proiectului Sebastian Bulumac – PSD, se alatura Calin Costea, liderul mai tanarului partid politic local „Mandrii ca suntem aradeni”. Calin arata ca, la randul sau renunta la un proiect personal si politic pentru a da consistenta demersului extrem de important de a-l trimite in istorie pe ultimul mare baron PDL, Gheorghe Falca. Impreuna vom schimba soarta Aradului. Pentru ca stim, pentru ca putem, pentru ca 9 ne pasa!”, a afirmat senatorul Mihai Fifor într-o postare pe Facebook.

Călin Costea, candidatul partidului local Mândri Că Suntem Arădeni, și-a anunțat astăzi, într-o conferință de presă desfășurată în Parcul Eminescu, retragerea din cursa pentru funcția de primar al Aradului, declarându-și totodată sprijinul necondiționat pentru Sebastian Bulumac.

 

Comandat de PSD Arad, CUI: 21160002

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.