Fiica lor a MURIT DE SIDA. După 21 de ani i-au deschis SICRIUL și au avut un ȘOC! Povestea HORROR a unei familii din România

Fiica lor a MURIT DE SIDA. După 21 de ani i-au deschis SICRIUL și au avut un ȘOC! Povestea HORROR a unei familii din România

O întâmplare extrem de ciudată, demnă de filmele horror, a avut loc într-un oraș din țara noastră.

În urmă cu 21 de ani o familie din Vâlcea a fost nevoită să-și ia adio de la fetița lor, care a murit de SIDA. După două decenii s-a aflat însă adevărul.

Tatăl fetei și-a pierdut și el viața, iar ultima sa dorință a fost să fie îngropat lângă ea. Astfel, familia a dezgropat sicriul, iar când l-a deschis au avut un șoc. În loc să găsească rămășițele fetiței, au găsit doar niște obiecte de îmbrăcăminte de adulți.

Rudele au declarat pentru presa locală faptul că au fost informați de conducerea spitalului unde era internată copila că aceasta a decedat de SIDA și că va fi pusă în coșciug acolo, iar apoi îngropată pentru a nu se răspândi boala. De asemenea, cu puțin timp înainte, ar fi fost vizitați de o familie de canadieni care au dorit să o adopte. Acum, familia este convinsă că fata a fost răpită, iar moartea sa înscenată, motiv pentru care a fost dată în urmărire.

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.