Este FIICA UNEI DEPUTATE și a reușit să-i SCOATĂ DIN MINȚI pe moldoveni cu fotografiile pe care le-a postat pe o rețea de socializare! (GALERIE FOTO)

Este FIICA UNEI DEPUTATE și a reușit să-i SCOATĂ DIN MINȚI pe moldoveni cu fotografiile pe care le-a postat pe o rețea de socializare! (GALERIE FOTO)

Cine a spus că e ușor atunci când ești fiică de deputat?!

Viața nu e deloc simplă atunci când mama ta este demnitar. Trebuie să ai grijă la ținuta ta, la atitudine, nu-ți poți permite să te îmbraci oricum sau să te plimbi cu o mașină oarecare. Acest cod nescris este valabil nu numai în România, ci și în țări mai sărace, cum ar fi, spre exemplu, Moldova.

O demonstrează cu vârf și îndesat fiica deputatei Violeta Ivanov, pe nume Margareta Ivanov. Tânăra își arată mașinile de lux, gențile produse de case de modă, ținutele extravagante, sau bijuteriile de firmă ori de câte ori are chef.

Rețelele de socializare au devenit în ultima vreme locul perfect unde odrasla deputatei își expune „averile”.

În vara anului trecut Margareta a publicat o poză cu un Jaguar în curtea unei case, însoțită de comentariul „Cadoul perfect. Bun venit micuța”. Nu se știe unde a fost făcută poza, dacă e în curtea casei deputatei Violeta Ivanov, și nici a cui este mașina. În comentariile ulterioare, însă, Margareta Ivanov a lăsat să se înțeleagă că ea ar urma să conducă superbul bolid.

Desigur, postările sale nu au rămas fără ecou, moldovenii arătându-și indignarea față de opulența afișată de beizadea.

Margareta Ivanov Margareta Ivanov 1 ivnov si ma-sa ivanov10 ivanov8 ivanov3

Sursa: ea.md

 

 

  1. Măi, măi ce mai buze!
    Suge acadeaua toată dintr-o îmbucătură!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.