Filmul care a avut PREMIERA mondială la CANNES, „HAPPY END”, rulează la Cinema Arta

Filmul care a avut PREMIERA mondială la CANNES, „HAPPY END”, rulează la Cinema Arta

În spiritul unui cinematograf cu adevărat arthouse, la Cinema Arta nu lipsesc premiere europene, iar în februarie Centrul Municipal de Cultură și Asociația CitiZenit vă invită să vizionați unul dintre cele mai așteptate filme.

HAPPY END, ultima producție a reputatului regizor Michael Haneke a avut premiera mondială la Festivalul de Film de la Cannes. Filmul examinează o familie bogată din Calais, care operează una din cele mai mari firme de construcții din oraș, situată în apropierea unei tabere de refugiați. Urmărind mai atent, aparența de succes se disipează, relevând trăsături nebănuite ale personajelor. Povestea lor și a filmului încarnează motto-ul acestuia: „Pretutindeni în jurul nostru, lumea, iar noi, în mijlocul ei, orbi.”

HAPPY END este noul film al lui Michael Haneke, regizorul multi-premiat, câștigător al Palme d’Or și al Premiului Oscar. Filmul este o cronică acidă, un instantaneu fără compromis din viața unei familii europene burgheze. Acesta se petrece în casa luxoasă din Calais a familiei Laurent, pe fundalul crizei refugiaților din Europa.

Proiecția filmului Happy End va avea loc vineri, 16 februarie, de la ora 20.

Regia: Michael Haneke
Cu: Isabelle Huppert, Jean-Louis-Trantignant, Mathieu Kassovitz
Durata: 107 min
Rating: AP12 – acordul părinților pentru copii sub 12 ani

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.