Filmul PREFERAT al copiilor, proiectat la cinematograful din Grădiște

Filmul PREFERAT al copiilor, proiectat la cinematograful din Grădiște

O nouă proiecție de film a fost programată la cinematograful din Grădiște, așa după cum s-au obișnuit cei mici, în ultima sâmbătă din lună.

Astfel, sâmbătă, 28 aprilie, cei mici vor putea să vadă animația „My Little Pony. Filmul“, care prezintă aventurile incredibile ale prietenilor ponei în timp ce încearcă să salveze Ponyville, căminul lor de suflet. Animaţia îi aduce pe marele ecran pe Cătălina Grama (Jojo) care intră în coloratul univers Equestria, unde îi dă voce poneiului Rarity şi face echipă cu Adela Popescu (Fluttershy) şi Radu Vâlcan (Regele Storm), în versiunea în limba română a filmului.

Pentru a răspunde numărului mare de cereri din partea spectatorilor, organizatorii, Primăria Municipiului Arad prin Centrul Municipal de Cultură Arad iau în calcul organizarea a două serii de proiecții.

Astfel, daca vor fi cereri mai multe decât locurile în sală, filmul „My Little Pony. Filmul“ va fi proiectat sâmbătă, 28 aprilie, în două serii, una de la ora 10.00 și una de la ora 12.00.

Pentru rezervări, doritorii pot să sune la numărul de telefon 0371 – 50 10 72 sau să trimită un email la adresa secretariat@cmcarad.ro.

Prețul unui bilet de intrare va costa 8 lei pentru adulți și 2 lei pentru copii.

Bietele se vor putea cumpăra de la cinematograf, vineri, 27 aprilie 2018, între orele 12.00 și 14.00 și sâmbătă, înainte de începerea proiecțiilor.

Aceasta este cea de-a treia proiecție de film din acest an de la cinematograful din Grădiște, fiecare dintre proiecții beneficiind de un număr mare de spectatori.

Proiecțiile de film de la cinematograful din Grădiște fac parte dintr-un proiect pe termen lung, derulat de Primăria Municipiului Arad prin Centrul Municipal de Cultură Arad, care are ca scop revitalizarea cinematografelor din oraș.

My Little Pony. Filmul

My Little Pony: The Movie (2017) urmărește aventurile incredibile ale prietenilor ponei în timp ce încearcă să salveze Ponyville, căminul lor de suflet.

Atunci când o nouă forță malefică le amenință orașul, prietenii Twilight Sparkle, Applejack, Rainbow Dash, Pinkie Pie, Fluttershy și Rarity, pornesc într-o călătorie de neuitat dincolo de Equestria, unde întâlnesc noi prieteni și provocări interesante.

De asemenea, The King Storm, cu o aversiune față de prietenie, este pe cale să invadeze Abyssinia, dar așa cum se va dovedi, tot ce vrea este bogăția lor. Într-o încercare de a folosi magia prieteniei, prietenii ponei încearcă să înlăture amenințarea și să-și salveze la timp orașul.

Gen film: Animație

Țara: SUA

Rating: Audiență generală

Dublat în limba română

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.