Finul Falcă NU ARE nici un CUVÂNT DE SPUS în partidul naşului Băsescu!

Finul Falcă NU ARE nici un CUVÂNT DE SPUS în partidul naşului Băsescu!

Gheorghe Falcă începe, cred, să fie conştient că a pierdut lupta în ceea ce priveşte ambiţiile sale de a face politică la vârf. Adică, la Bucureşti şi din Bucureşti. Cel puţin pentru moment…
Vânat în interiorul propriului partid de gruparea Blaga, cea care-i pune beţe în roate inclusiv la Arad, dar şi în imposibilitate de a dezerta pentru ca, mai apoi, să treacă la Mişcarea Populară, Gheorghe Falcă joacă inteligent.

Cristian Terza, preşedintele filialei judeţene a Partidului Mişcarea Populară (PMP), a declarat într-o conferinţă de presă că Gheorghe Falcă, preşedintele PDL Arad şi fin al preşedintelui României, Traian Băsescu, „nu are nici un cuvânt de spus la Partidul Mişcarea Populară”.
Cristian Terza a făcut declaraţia în contextul în care a infirmat candidatura lui Lucian Riviş Tipei, un apropiat al lui Gheorghe Falcă, pe lista PMP pentru alegerile europarlamentare. „Domnul Tipei nu va fi pe nici o listă! Domnul Falcă nu are nici un cuvânt de spus în Partidul Mişcarea Populară şi nu va putea trece peste statutul partidului!”, a declarat Cristian Terza, cât se poate de răspicat.
De remarcat, că Gheorghe Falcă este membru al fundaţiei Mişcarea Populară, cea care a stat la baza înfiinţării Partidului Mişcarea Populară. În ultima vreme, au apărut informaţii că acesta ar negocia un loc pe lista PMP pentru Lucian Riviş Tipei, care a refuzat locul opt pe lista cu care PDL va candida la alegerile europarlamentare.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.