Firme din top 100 mondial, la Forumul Economic Internațional de la Arad

Firme din top 100 mondial, la Forumul Economic Internațional de la Arad

Prima ediție a Forumului Economic Internațional, organizat de către Patronatul Național Român, filiala Arad și Centrul Interregional de Advocacy și Diplomație s-a desfășurat, în perioada 21-23 aprilie, la Arad.

Evenimentul economic a reunit companii de top din România, Republica Moldova, Italia, Elveția, Serbia și Ungaria, care activează în domenii precum fonduri de investiții și servicii financiare, agricultură, industrie alimentară, industrie ușoară și comerț. O caracteristică a acestui forum a reprezentat-o participarea numeroasă din partea mediului de afaceri din vestul României.

„Ne-am bucurat să avem printre noi, ca parteneri ai acestui forum, camere de comerț importante, precum Camera de Comerț Româno-Suedeză, Camera de Comerț a României în Italia și Camera de Comerț România-Israel. Acest lucru a conferit o mare deschidere internațională pentru demersul economic pe care noi l-am întreprins”, a declarat Ciprian Demeter, președintele filialei Arad a Patronatului Național Român.

„Acest forum a reușit să genereze deja câteva coordonate pe care se va acționa în perioada următoare. Mă refer aici mai ales la organizarea unor misiuni economice în Republica Moldova și Serbia la care vor participa companii foarte importante la nivel internațional. Salutăm prezența la Arad, prin intermediul acestui forum, a reprezentanților unor companii din domeniul financiar-bancar din top 10 mondial. Mulțumim pe această cale tuturor partenerilor, atât autorităților publice cât și numeroșilor sponsori”, a declarat dr. Antoniu Martin, președinte pentru România al Centrului Interregional de Advocacy și Diplomație.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.