Firmele arădene îşi caută angajaţi printre puşcăriaşii de etnie romă

Firmele arădene îşi caută angajaţi printre puşcăriaşii de etnie romă

Firmele arădene îşi caută angajaţi printre puşcăriaşii de etnie romă. Mai multe societăţi comerciale din Arad îşi vor prezenta oferta de locuri de muncă la Penitenciarul Arad, acolo unde în data de 12 septembrie va avea loc o bursă a locurilor de muncă. Evenimentul este organizat de Direcţia Generală de Asistentă Socială şi Protecţia Copilului Arad împreună cu Asociaţia Profesională Neguvernamentală de Asistenţă Socială ASSOC Baia Mare şi se va desfăşura în cadrul proiectului „Egalitate de şanse la o viată implinită”, cofinanţat din Fondul Social European.

Acţiunea va avea loc vineri, înceFirmele arădenepând cu ora 10,00, în cadrul Penitenciarului Arad şi este destinată deţinuţilor de etnie romă. „Bursa locurilor de muncă, împreună cu toate celelalte activități derulate în cadrul acestui proiect, este orientată în directia îmbunătăţirii capacităţii de ocupare a persoanelor de etnie romă, propunându-şi să-i susţină în demersurile lor de ocupare a unui loc de muncă”, susţin organizatorii evenimentului.

Persoanele private de libertate de etnie romă participante la acestă bursă au luat parte la programe de instruire de acces pe piaţa muncii şi au absolvit cursul de calificare în meseria „lucrător în cultura plantelor”.
Participarea la eveniment este gratuită iar organizatorii vor pune la dispoziţia participanţilor toate materialele necesare desfăşurării în cele mai bune condiţii a bursei.

Acţiunea are loc cu sprijinul Penitenciarului Arad şi al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.