Florin Galiș: „PNL a devenit PET“

Florin Galiș: „PNL a devenit PET“

Florin Galiș, fost preşedinte pe municipiu la PNL Arad și actual președinte pe municipiu la ALDE Arad, a vorbit, în conferința săptămânală a ALDE Arad, despre PNL.

„Îmi este foarte greu să vorbesc despre PNL pentru că nu este ușor să vorbești din postura mea despre partidul în care am activat până acum. PNL, la nivel central, nu mai reprezintă pe nimeni, și-a uitat resorturile și ideologiile pe care le avea“, a declarat Florin Galiș.

„Organizarea de la nivelul structurilor centrale a scăzut, iar asta s-a văzut în scorul obținut la București. Partidul Național Liberal din Arad, pe care îl cunosc, a devenit Partidul epigonilor triști (PET), din cauza tinerilor care nu fac decât să reproducă un mesaj care este transmis din zona liderilor și nu este filtrat de inteligența proprie“, a mai declarat Galiș.

„Cel mai neavut mesaj pe care l-am auzit la PNL este << cine votează în consiliu împotriva unei inițiative a primarului, votează contra Aradului >>. Este o calamitate să spui așa ceva, negi cele mai elementare norme ale democrației promovând acest mesaj. De câte ori primarul rostește aceste lucruri, el comite o crimă la democrație“, a precizat Florin Galiș.

Pentru a înțelege democrația, Florin Galiș le-a recomandat celor din PNL să citească o carte în acest sens, sau măcar să urmărească filmul „12 Angry Man“( 12 oameni furioși) „și vor întelege ce vreau să spun”.

  1. Felicitari Florin Galis,felicitari ALDE.Un liberal autentic serios cu personalitate.Multi din vechiul PNL ne indreptam catre ALDE.Galis venum linga tie ca este nevoie.

    Raspunde
  2. Galis Florin un om de dreapta.Felicitari!

    Raspunde
  3. Florin Galis un om de dreapta, de centru, un om dupa cum bate vantul. Cautati in dex oportunist si tradator si veti da de Galis.

    Ieri mare Falchist, azi mare ALDEist.

    Raspunde
  4. Aoleu! pai cum asa mai Galise? pai Falimente a zis ca cine iasa din rand la ALDE va fi exclus, iar acum tu ne povestesti de democratie la voi si dictatura la altii? :))) deja iti contrazici sefu`? vezi, vezi!!! deja mananci rahat din prima zi? parca pozai in deontolog si in democrat, vezi ca falimente a zis mucles la ALDe-isti :)))

    Raspunde
  5. Galis Florin la adus pe Ciupe in poltica acum citiva ani. Nu stia bine sa-si spuna numele DAR a stiut foarte bine sa-l atace pentru ai lua locul.Cine a fost la vechi liberali stie cit au durat luptele cu el.INTERES personal el,fima,familia si numai el…

    Raspunde
  6. Florin, discursul tau e salvat de recomandarea cu 12 angry men, are si o ecranizare mai recenta senzationala, 12, regizata de Mihalkov

    Raspunde
  7. cacat de politician, precum toata mizeria adunata in alde, un partid de traseisti si de oportunisti.

    Raspunde
  8. Va deranjaza cumplit Florin Galis dar va intelegem.Ciupe omul lui Falca era bun pentru voi si el?

    Raspunde
  9. Aradean din Teleorman dominatie a fost pe vremea lui Ciupe si eliminari prin marginalizare a majoritatii membrilor FONDATORI din PLR oameni care se vor intoarce daca a dispart Ciupe.

    Raspunde
  10. Galis Florin este un politician serios il sustinem.

    Raspunde
  11. iar apare pe sticla infumuratul asta? sau adunat toti gay in alde, sa inceapa petrecerea

    Raspunde
  12. E bine Galis ca se enerveaza oamenii lui Falca si Ciupe.

    Raspunde
  13. Mai infumurat ca Ciupe si mai dominator nu este nimeni.Daca are firma si bani crede ca totul i se cuvine lui si la fica sa.

    Raspunde
  14. Bah da multa mizerie umana in politica aradeana, pana ieri erai „eticheta de pe PET” iar astazi te-ai redescoperit???!!! Esti doar un TRADATOR la fel ca ciupe.

    Raspunde
  15. Gradistene sa stii ca Galis nu si-a dorit nimic in noul PNL ca ar fi obtinut in schimb Ciupe nu-l intereseaza decit de el.

    Raspunde
    • Mariane, galis nu si-a mai dorit nimic din momentul in care a tradat PNL si pe ovidiu marian la alegerile parlamentere 2012…..a pus partidul in bratele PDL cu ajutorul zecilor de membrii PDL veniti in acea perioada. Mare diferenta intre galis si ciupe nu este, poate de inaltime ca altfel amandoi sunt fripturisti….

      Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.