Florin Galiş: „Specificul, personalitatea Aradului tind să dispară”

Florin Galiş: „Specificul, personalitatea Aradului tind să dispară”

„Doar cei care nu vor să o facă, nu recunosc faptul că orașul nostru lasă mult de dorit. Aradul în care am copilărit cei mai mulți dintre noi, Aradul atât de iubit în care ne plăcea să trăim și de care eram atât de mândri, a ajuns astăzi o amintire, fiind lipsit de identitate, inert și ponosit, aparent resemnat cu situația în care se găsește. Un oraș aproape de moarte clinică”, se arată într-un comunicat de presă al ALDE Arad.

„Aradul de azi nu mai seamănă deloc cu Aradul de ieri, plin de spații verzi, în care ștrandul gemea de lume iar circulația pe străzi se caracteriza prin cuvântul normalitate. Și nici cu Aradul cu baze sportive intacte, nesacrificate. Ori cu Aradul bunului simț, cel în care viața nu devenise încă foarte scumpă, nu se plăteau taxe și impozite extrem de piperate, prețul gigacaloriei era decent iar salariile corelate cu puterea de cumpărare a populației. Să nu mai amintim de Aradul cultural de odinioară, în care teatrul era… teatru și Filarmonica o instituție de elită, nu una târâtă constant în derizoriu prin scandaluri neonorante. Este o stare de fapt, din păcate, însă nu vorbim despre o stare definitivă. Tocmai de aceea, lăsând la o parte nemulțumirea dumneavoastră firească, ALDE vă lansează o invitație la încredere. Încredere în transformarea Aradului. Stă în puterile noastre să redobândim împreună frumusețea Aradului. Să-i redăm imaginea uitată”, se mai arată într-un comunicat.

„Fiind arădean născut și crescut aici, credeți-mă că știu ce înseamnă spiritul acestui oraș. Mă doare că specificul, personalitatea Aradului tind să dispară și că direcția în care ne îndreptăm este greșită. Totuși nu mă dau bătut și cred în
resursele Aradului, ale arădenilor pe care aș dori să îi reprezint întorcându-le încrederea acordată. Nu îmi propun să fiu un critic exclusiv și excesiv, fără a așeza ceva în locul rămas gol. Intenția mea și, totodată, chemarea adresată către dumneavoastră, este de a clădi laolaltă cu societatea civilă, de a lăsa ceva în urma noastră. Cred că dacă cei aleși după 11 decembrie în Parlamentul României nu vor avea capacitatea să renunțe la spiritul atât de belicos al politicii arădene și să coopereze pentru interesele orașului și județului, atunci mai bine am sta cu toții acasă. Este o invitație la colaborare spre binele nostru, al tuturor arădenilor’’, a afirmat Florin Galiș, președintele organizației municipale ALDE Arad, candidat pentru funcția de senator la alegerile parlamentare.

  1. Iar apare impostorul asta traseist? Cata mizerie……

    Raspunde
    • Retardatule de Adi sau orice ai fi.. , posibil ca esti vreo forma de viata ciudata care se simte minunat in oraselul nostru distrus. Posibil ca vi de la coada vacii unde de cacai in curte si era misto…… Acuma la oras, ma gandesc ca esti in extaz…….. Ia mars la Falca sub masa…

      Raspunde
  2. Da cam are dreptate .

    Raspunde
  3. Are dreptate si vad ca unora nu le place deloc adevarul.

    Raspunde
  4. Ma gandesc cat de cretin trebuie sa fi sa mai ii crezi pe mincinosi de PDListi mascati in PNListi si sa ii si votezi. 12 ani de praduiala, minciuna si bataie de joc.
    Si acei oameni care au avut puterea si curajul sa plece din PNL in momentul fuziunii cu ordinarii de PDListi, sunt de sustinut. Votul merge la ALDE !!!

    Raspunde
  5. victorciociolina de la arr 1 noiembrie, 2016, 8:35 pm

    Papagalule iar halești căcat. Te vezi senator impostorul da veci nu vei ajunge pentru că arădenii s-au lămurit. Sper că după ce te vei face de căcat dispari din viața politică și te apuci de muncă. Sau nu știi ce-i aia ???

    Raspunde
  6. Ar merge el la munca,dar cine il angajeaza,ca pe BUNE ,CINSTIT el nu stie munci,e invatat doar sa fie pus in functii )vezi-seringi,ARR)sau pe liste(vezi ALDE)

    Raspunde
  7. BAI,RANJITULE,PLEACA DREACULUI ,SA NU TE MAI VEDEM,PAIATA TRASEISTA!!!!!!!!!!!!!!

    Raspunde
  8. Hai sa te vedem Galis cum i-o sugi la Tari maine.

    Raspunde
  9. Na,sa te vedem,ca bine zici Leo,cat tupeu poate avea GAlis,lunile trecute ii suduia pe cei ai lui Tariceanu,acum ce va face(dor to dor)

    Raspunde
  10. Aradeni!!!!!!!!!!!!!!!feriti-va de magarus(Galis)

    Raspunde
  11. Alo ,aldistilor ! cum dreku ati acceptat creatura asta hadesiana la voi , traseist si mare specialist in falimente , in special Sanevitul…si chiar propriile lui afaceri , cat despre procentul ALDE , cu Papagalis Seringaru si Falimente Vermorel cam2% .

    Raspunde
  12. Se lauda Galis si Calimente ca vor face un scor de minim 10 % LA PARLAMENTARE.OAMENI BUNI SUNTETI SANATOSI LA MINTE?Cum dracu sa faci asa un scor,ma intreb daca Tari l-a crezut!!! Oricum si 0,2% inseamna tot un procent cu 2 cifre.

    Raspunde
  13. Falimente si Papagalis nu sunt bine vazuti in Arad,pacat de ALDE Arad ca a inceput bine,dar cu oameni ca cei 2 ,are de pierdut.

    Raspunde
  14. ALDE=NICI O SANSA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Raspunde
  15. ce voturi ar mai fi avut iei, vor fi luate de Lia Ardelean ca si candidat independent, ALDE nu mai e partid, decat articole in ziare.

    Raspunde
  16. ah – alta manca de peste, respect doamnei Lia Ardelean, toata sustinerea noastra

    Raspunde
  17. Totusi mai galis-Seringarule , spune-ne si noua ce spume de saneviti ai facut tu pentru aradeni ? ca de papagaliceala ta suntem satui de ne apuca greata !

    Raspunde
  18. Ce sa faca Vasi!!!spume,atat,nu e capabil de altceva,laq vanzari si falimente se pricepe.Cum lasi ceva pe mana lui,distruge,sau vinde.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.