Florin Remețan: PNL și PSD vor să blocheze cu orice preț intrarea PMP în Parlament

Florin Remețan: PNL și PSD vor să blocheze cu orice preț intrarea PMP în Parlament

Florin Remețan, președintele Organizației Județene Arad a Partidului Mișcarea Populară, consideră că PNL și PSD vor să blocheze cu orice preț intrarea PMP în Parlament și transformarea partidului în cea de-a treia forță politică a țării. „Traian Băsescu și Mișcarea Populară sunt principalii adversari ai celor care au condus la vedere sau pe ascuns România în ultimii patru ani de zile. PMP s-a opus și a denunțat de fiecare dată  jocurile ascunse ale frăției PNL – PSD. De aceea Mișcarea Populară nu este dorită în viitorul legislativ de tandemul Gorghiu – Dragnea. PNL și PSD și-au pregătit fiecare câte un partid satelit în laboratoarele ascunse  cu scopul de a bloca accesul în Parlament a Mișcării Populare”, susține Remețan.

Acesta afirmă că sondajele realizate la comanda PNL și a satelitul său politic sunt destinate intoxicării electoratului PMP  pentru a-l determina să stea acasă la alegerile din 11 decembrie.

Însă, este de părere Florin Remețan, „PMP nu doar că va atinge pragul electoral în aceste alegeri, dar va deveni și a treia forță politică din Parlament, dovadă fiind numărul mare al susținătorilor, doar Organizația Județeană Arad adunând până în acest moment și trimițând la București peste 9.000 de semnături. Traian Băsescu și PMP le vor încurca și de această dată jocurile pe care le fac în detrimentul românilor.”

În altă ordine de idei, Florin Remețan a constatat că liberalii au declanșat o amplă operațiune de epurare a foștilor pedeliști, cei care i-au ajutat să câștige alegerile prezidențiale în 2014. „Conform protocolului semnat în 2014, PNL trebuie să ofere funcția de prim-ministru unui lider provenit de la fostul PDL însă acest lucru nu este dorit de Iohannis.  Eliminarea lui Vasile Blaga din jocul politic și din partid  va duce la epurarea tuturor pedeliştilor de pe listele parlamentare. Listele PNL vor conține doar numele agreate de Gorghiu și Iohannis. Liderii PDL l-au trădat pe Traian Băsescu și s-au vândut liberalilor, iar acum ei sunt trădați la rândul lor de Klaus Iohannis. PDL a fost un simplu instrument în mâinile liberalilor, lucru recunoscut de Atanasiu încă de acum un an de zile. După alegerile parlamentare, PNL va fuziona cu USR iar pedeliștii vor fi alungați definitiv din partid. Cei care vor îndrăzni să se opună vor păți același lucru ca Vasile Blaga”.

Liderul PMP Arad a ținut să lămurească și intoxicările legate de „candidatura Elenei Udrea”:„Elena Udrea nu mai este membru PMP de aproape doi ani de zile. Elena Udrea are propriile proiecte politice care nu se intersectează cu proiectele pe care şi le propune PMP. PMP are propria linie politică şi obiectivul nostru este să-i convingem pe români că suntem un partid mai bun decât PNL şi PSD”, a spus Remețan.

  1. Vezi ce faci cu PNL[PDL] cu ei treaba desteptule.NU are treaba cu tine PSD-ul te visezi!

    Raspunde
  2. Acest om are dreptate,este singurul lord al politicii arădene,i l susțin din tot sufletul meu de roman.sper ca va ajunge ministru al dezvoltării în viitorul guvern deoarece merita,pt Arad a făcut foarte mult bine de aceea arădenii îl vor vota masiv păcat că nu avem în politica mai multi oameni ca domnia sa

    Raspunde
  3. Si eu tot cu dl.remetean votez deoarece a demonstrat că are coloana vertebrala si este un politician demn,care nu a fraudat statul si a pus interesul cetățenilor deasupra celui personal.c hiar dacă nu sunt membru pmp voi merge sa il votez si as dori sa fie ministru de interne,nu al dezvoltării,deoarece este un Om integru si onest din toate punctele de vedere

    Raspunde
  4. Nu avem altă alternativă în afara de florin,chiar dacă unii se dau peste cap să îi facă rău.noi,vei de pe valea muresului îl vom vota pt ca a făcut multe pt noi.a fost mereu aproape si ne-a ajutat când ne-a fost greu,chiar dacă așa și-a făcut dușmani.

    Raspunde
  5. Inițial am dorit să mă implic activ în campania electorală a dlui falimente ,dar acum consider că a avut suficiente mandate si trebuie sa acordam o șansă unui unui politician ce are omenia dlui remetean.s a fim alături de el,stimati arădeni,e timpul schimbării în bine

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.