Florin Remeţan: „Ponta cedează în fața UDMR”

Florin Remeţan: „Ponta cedează în fața UDMR”

Florin Remețan, președintele PMP Arad, consideră că Marko Bela ar putea fi nominalizat pentru funcția de vicepremier, pentru că UDMR dorește în Guvernul Ponta un om puternic care să se impună în negocierile cu PSD.

Florin Remețan, președintele PMP Arad, crede că UDMR va juca tare înainte de alegeri pentru a face pași importați în vederea obținerii Ținutului Secuiesc. „Victor Ponta este gata să facă anumite concesii pentru obținerea voturilor UDMR pentru alegeri. Am văzut deja prima concesie pe care a făcut-o la Pasul Nyages, acolo unde pe teritoriul României s-a intonat imnul maghiar și s-a arborat drapelul maghiar. Pe de alta parte, preşedintele Jobbik, Vona Gabor, s-a declarat la Tabăra Tineretului Maghiar din Ardeal de la Borzont, convins că autonomia secuilor din Transilvania este un obiectiv care se va realiza şi pe care, orice ar face, statul român nu îl poate împiedica. Am văzut cu toții că Victor Ponta este un lider slab, care cedează nervos în momente tensionate. S-ar putea să ia decizii total nepotrivite, așa cum a luat și până acum, în ceea ce privește relația cu UDMR”, a declarat Florin Remețan.

PMP consideră că este important să nu permită ascensiunea lui Victor Ponta la Cotroceni, acolo unde principalul atribut al președintelui este politica externă.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.