Florin Tripa: „Cred că susţinătorii lui Iohannis de la Arad sunt necăjiţi că nu pot să împartă ajutoarele europene în plase cu PDL”

Florin Tripa: „Cred că susţinătorii lui Iohannis de la Arad sunt necăjiţi că nu pot să împartă ajutoarele europene în plase cu PDL”

Guvernul Ponta a reuşit să ajungă la 40% cu rata absorbției din fondurile europene disponibile pentru România – o creștere de 5 ori față de cât a reușit guvernarea PDL – Băsescu, a declarat consilierul judeţean Florin Tripa, secretarul executiv al PSD Arad.

În momentul preluării guvernării de către Victor Ponta, rata de absorbție a fondurilor europene era de 8,5%. În doi ani și jumătate, Guvernul Victor Ponta a reușit să absoarbă de cinci ori mai mult decât s-a absorbit în precedenții 5 ani, a precizat Tripa.

„Din fonduri europene vin şi ajutoarele alimentare pentru persoanele defavorizate. Vreau să îi răspund doamnei Boghicevici, care spunea că aceste ajutoare nu sunt meritul guvernului. În primul rând, dacă fondurile europene erau blocate, cum s-a întâmplat în guvernarea Boc – PDL, ajutoarele nu se acordau. În al doilea rând, cred că susţinătorii lui Iohannis de la Arad sunt necăjiţi că nu pot să împartă ajutoarele europene în plase cu PDL, cum au făcut anii trecuţi. Un alt proiect important este «România Start-up», în valoare de 152 de milioane de euro, prin care 32 000 de tineri vor fi inițiați în tainele antreprenoriatului”, a spus Florin Tripa, secretarul executiv al PSD Arad.

  1. Doamne,cat tupeu de imbecil neantarcat poti avea,tripoiule si toata adunatura leproasa a pesede! Nu doar ca nu aveti nici un proiect elaborat de voi din fonduri europene,de anvergura nationala,- VA LAUDATI,MINTIND NEINFORMATII,CATE FONDURI EUROPENE ATRAGETI!-dar ff.multe le-ati blocat,pt.ca banii de la investitii si,implicit,creare de noi locuri de munca-unde-i MILIONUL DE LOCURI DE MUNCA,IMPOSTORULE!-i-ati taiat,repartizandu-i pomenilor!!! Apropo,tu nu te-ai dus,asa,de-o secunda,cu pontraxebola,la Magurele? Habar n-ai ce-i acolo,iti zic,CEL MAI MARE PROIECT DIN CERCETARE…l-ati elaborat voi?…NU,TUPEU DE CIZMA SPARTA,ESTE TOT DIN VREMEA D-LUI EMIL BOC…Da o fuga sa vezi occidentul Romaniei…alo,stupizenii staliniste,nu la rusi….la CLUJ si vezi/vedeti o metropola condusa de un fost premier care si azi va sta in gat!

    Raspunde
  2. „Cred că susţinătorii lui Iohannis de la Arad sunt necăjiţi că nu pot să împartă ajutoarele europene în plase cu PDL” – De unde tragem concluzia ca v-ati gandit voi astia de la PSD sa le impartiti voi in sacose rosii :)))

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.