Florin Tripa, despre primarul Ioan Crișan: „Numai la Vladimirescu legea se aplică după cum se trezesc unii dimineața“

Florin Tripa, despre primarul Ioan Crișan: „Numai la Vladimirescu legea se aplică după cum se trezesc unii dimineața“

Potrivit PSD Arad, primarul comunei Vladimirescu, Ioan Crișan, aplică legea în funcție de interesele sale și ale partidului din care face parte, PNL. Un exemplu în acest sens este refuzul primarului Crișan de a pune în discuția Consiliului Local validarea unui nou consilier din partea ALDE, în locul rămas liber după excluderea din partid a fostului viceprimar Dorel Horga.

„Legea este un moft pentru primarul Crișan, de la Vladimirescu. Deși de mai bine de două luni, fostul consilier Dorel Horga și-a pierdut mandatul, după ce a fost exclus din ALDE, iar prefectul a emis un ordin de încetare a mandatului, primarul Crișan refuză să includă pe ordinea de zi validarea unui nou consilier din partea ALDE, așa cum îl obligă legea. Motivul pentru care primarul Crișan își bate joc de votul alegătorilor ALDE, care nu au de două luni un reprezentant în Consiliul Local Vladimirescu, este foarte simplu: împreună cu reprezentantul ALDE, PSD și Noua Dreaptă ar putea constitui o nouă majoritate, iar în acel moment primarul Crișan nu ar mai putea să-și promoveze interesele în Consiliul Local. Este primul caz de acest gen pe care-l întâlnim în județul Arad, deși consilierul ALDE din Vladimirescu nu este primul exclus de colegii noștri din coaliție. În toate celelalte cazuri, primarii au respectat legea, iar din partea ALDE au fost validați alți consilieri. Numai la Vladimirescu legea se aplică după cum se trezesc unii dimineața”, susține Florin Tripa.

„Prin refuzul de a valida în Consiliul Local reprezentantul ALDE, fără îndoială, primarul Ioan Crișan obține un folos necuvenit pentru sine și pentru partidul din care face parte, ceea ce intră sub incidența legii penale. Sperăm ca domnul Crișan să dea dovadă de înțelepciune și să respecte legea. În caz contrar, colegii noștri consilieri de la PSD Vladimirescu vor fi nevoiți să se adreseze organelor abilitate“, declară deputatul PSD Arad Florin Tripa.

  1. folos necuvenit ai obtinut tu si caprar cind crisan ,burdan si otlacan v-au pus sefi la organizatia judeteana .a-ti uitat, dar roata s-entoarce impotriva voastra.

    Raspunde
  2. tripa cind rezolvati finalizarea pasarelei de la cet,ori a ramas doar promisiune electorala *

    Raspunde
  3. simpatizant alde 11 aprilie, 2017, 10:11 am

    calimente al nostru pentru un post caldut a devenit slugoiul psd .

    Raspunde
  4. calimente,caprar si tripa se potrivesc de minune.

    Raspunde
  5. domnilor politicieni 11 aprilie, 2017, 8:47 pm

    dle deputat, in calitatea dvs de membru a comisiei MAI, de ce nu faceti dreptate cadrului didactic care s-a pomenit cu usa minjita cu fecale?
    Dle Calimente, ati fost profesor. de ce nu va implcati in cazul usii minjite cu fecale?de ce nu se face lumina?de ce cadrele didactice nu sunt respectate?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.