Florin Tripa: „Guvernul finanțează asfaltarea străzilor din comuna Felnac“ 

Florin Tripa: „Guvernul finanțează asfaltarea străzilor din comuna Felnac“ 

Comuna Felnac beneficiază de o investiție de peste 9 milioane de lei, pentru asfaltarea tuturor străzilor de pământ din Felnac și satul aparținător Călugăreni, se arată într-un comunicat de presă al PSD Arad. Proiectul este finanțat de Ministerul Dezvoltării, prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

„Județul Arad a beneficiat, în ultimii ani, prin Programul Național de Dezvoltare Locală, gestionat de Ministerul Dezvoltării, de sume consistente pentru implementarea unor proiecte de infrastructură, fie că vorbim de drumuri, canalizare, școli, iluminat public etc. Numai în acest an, Guvernul a alocat județului Arad suma de 644 de milioane de lei, prin PNDL, pentru 121 de proiecte de infrastructură. O investiție deosebit de importantă se desfășoară în această perioadă în comuna Felnac, care beneficiază de un sprijin financiar în valoare de 9,4 milioane de lei din partea Guvernului României, prin PNDL, pentru asfaltarea străzilor din comună. În ciuda piedicilor puse pe parcursul desfășurării licitației de către unele firme apropiate PNL, care au făcut tot felul de contestații, deși nu aveau nicio șansă de câștig, primarul Ioan Malița a reușit să depășească toate aceste obstacole și să demareze lucrările de asfaltare a străzilor”, afirmă Florin Tripa.

„În urma acestei investiții guvernamentale, în localitățile Felnac și Călugăreni nu vor mai exista străzi fără asfalt, ceea ce este o performanță pentru administrația locală. De altfel, acest proiect finanțat prin PNDL nu este singurul obținut de Primăria Felnac, în numai un an de zile, primarul Ioan Malița, viceprimarul Florin Brie și echipa lor reușind să atragă nu mai puțin de 16 milioane de lei din fonduri guvernamentale, în 2017 bugetul comunei fiind de aproape patru ori mai mare față de cel din 2016, când la conducerea comunei se aflau cei de la PNL“, declară deputatul PSD Arad Florin Tripa.

Loading...
  1. Mincinosule sunt banii aradenilor , nu banii PSD-ului. Obraznicia si minciuna n-re limita la voi.

    Raspunde
    • intr-adevar esti un anonim si la propriu si la figurat ,nu ai puterea de raspundere ptr. ce scri,dl Tripa nu a spus in informarea sa ca sant banii PSD-ului,felicit pe toti cei care se implica in crearea de conditii decente celor din jurul lor

      Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.