Florin Tripa: „Iustin Cionca recunoaşte că PNL VA TĂIA din PENSII şi SALARII dacă trebuie”

Florin Tripa: „Iustin Cionca recunoaşte că PNL VA TĂIA din PENSII şi SALARII dacă trebuie”

Potrivit PSD, PNL Arad nu reuşeşte să scape de metehnele băsismului şi ale PDL: obsesia acestor politicieni este să taie pensiile şi salariile! La o emisiune locală de televiziune, fostul deputat Iustin Cionca şi emisarul PNL a dezvăluit planurile de guvernare ale PNL. În cadrul emisiunii, Cionca a spus: „Dacă trebuie, vom tăia şi pensii şi salarii… Nu ştim asta, vedem ce o să se întâmple… Eu ca om politic, dacă trebuie să tai orice, asta fac!”

Cu privire la aceasta, consilierul judeţean Florin Tripa a declarat: „Domnul Cionca a scăpat porumbelul în emisiune! Dânsul a recunoscut că pentru PNL, pensionarii şi bugetarii pot fi sacrificaţi, atunci când o cer interesele clientelei de partid, fără să clipească! Este un cinism ieşit din comun. Mai mult, Iustin Cionca a considerat că majorarea pensiilor şi salariilor nu este un lucru bun, pentru că au crescut cheltuielile publice. Credem că aceste declaraţii arată adevăratele intenţii ale PNL la guvernare. Desigur, domnul Cionca a omis câteva aspecte importante. În primul rând, majorările de salarii şi pensii se bazează pe creştere economică şi sunt sustenabile. În al doilea rând, austeritatea nu a funcţionat pentru toţi. În timp ce au fost tăiate salariile şi pensiile, politicienii PDL, actual PNL s-au îmbogăţit, aşa cum se poate constata oricine le citeşte declaraţiile de avere. Aşadar, pensiile şi salariile au fost tăiate pentru a susţine afacerile unui grup de politruci de la PDL. Evident că din emisiune nu au lipsit nici minciunile. Domnul Cionca spune că alternativa la tăierile de pensii şi salarii erau concedierile. Domnul Cionca oare crede că oamenii au uitat programul de concedieri pe care l-a susţinut!? Cred că arădenii şi românii ar trebui să ia aminte, să înţeleagă ce îi aşteaptă cu PNL la guvernare: tăieri de pensii şi salarii, concedieri, majorarea taxelor”.

Cei de la PSD consideră că reprezentanţii PNL Arad crescuţi la şcoala PDL şi a lui Traian Băsescu sunt cunoscuţi pentru dublu limbaj, în funcţie de cum le sunt interesele. Fostul deputat Iustin Cionca s-a gândit să folosească în interes politicianist amânarea discuţiilor privind intrarea României în spaţiul Schengen.

„Pentru politicieni ca Cionca, premierul Ponta este de vină pentru orice nu merge bine în lume şi în ţară, deci şi pentru amânarea negocierilor pe Schengen. Problema este că acelaşi politician recunoaşte că România îndeplineşte toate condiţiile pentru a intra în Schengen, condiţii tehnice prevăzute de tratatele europene. Este o contradicţie pentru oricine, mai puţin pentru politrucii fără scrupule. Pentru ei nu contează că la nivel european se discută global despre România şi Bulgaria, probabil în logica lui Cionca PSD este de vină şi pentru că Bulgaria nu intră în Schengen. Este un discurs oportunist şi politicianist care nu are ce căuta în dezbaterea publică”, a spus Florin Tripa.

  1. CE NENOROCIT,MAI VREA SA IL VOTEZE PECICANII? NICIODATA !

    Raspunde
  2. Sintagma „logica lui Cionca” nu avrea ce sa caute in articol.

    Raspunde
  3. Mai Lupas, ai devenit un PSD-ist sadea intrat in campanie si ai inceput sa arunci cu rahat in jur?
    Cand Ponta a scos capul la lumina chiar speram sa fie promotorul unei altfel de politici social -democrate, dar voi nus titi decat sa continuati mizeriile impamantenite a lui Iliescu, Nastse, Dragnea si „marele” Ponta. V-ati molipsit de incompetenta si de minciunile liderilor vostri si nu va puteti debarasa de asta. Sunteti incompetenti si singurul lucru pe care l-ati invatat de la predecesorii vostri este sa inventati mizerii despre competitori ca sa le acoperiti pe ale voastre. Absolut gretos! De asta aveti in arad tot mai putini votanti, si tot nu invatati nimic.

    Raspunde
    • Mai ardelene vesel nu va e teama ca va blesteama lume ,sa stii ca se leaga pe pamint nu in ceruri,cit sinteti de nesimtiti si de insensibili ,va urcati pe cadavre pentru a obtine ce vreti, daca lumea va voteza asta e tara pe care o meritam

      Raspunde
    • Mai aradeanule vesel si prost ca noaptea mai sunteti multi ca tine prin urbea batranei doamne UTA , daca taceai filozof ramaneai prapaditule , faci Ardealul de ras prostanacule

      Raspunde
  4. Poate ne spun politicienii PSD cu au facut angajarile la Sectia Drumuri Buteni? Cum au trimis lista cu cei care trebuie angajati fara ca acestia sa aiba macar atestat in domeniul.Oare ce mai spune atunci Tripa marele politician?

    Raspunde
  5. Cionca un increzut!NU TE VOTAM.

    Raspunde
  6. Ma nesimtitilor ..taiti-va voi salariile, indemnizatiile , dividendele…hoti nenorociti..portocalii tampiti..

    Raspunde
    • Ba comunistule o asistenta la un spital de stat are minimul pe economie dar cu sporuri ajunge la 2500 de Lei, una la spital privat castiga 1500 de Lei nu e justificata discrepanta cei 1000 de Lei diferenta o platim noi cu taxele si impozitele care se maresc de la an la an cum se intampla si acuma cu impozitul pe terenuri samd. De ce sa platesc eu marirea salarilor si asa nejustificate a bugetarilor doar ca PSD-ul ia masuri populiste? Cresti taxele tuturor contribuabililor sa cresti salarile bugetarilor rusine comunistilor.

      Raspunde
  7. Astia de la PNL ar taia si capul mamei lor daca le-ar fi lor mai bine. Ar putea fuziona linistiti cu ISIS, sa ne ia apoi si capetele. Niste nenorociti fara scrupule.

    Raspunde
  8. de ce nu apreciti sinceritatea lui IUSTIN!!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.