Florin Tripa: „Politrucii care conduc Consiliul Judeţean primesc bani de la Guvern, dar nu sunt în stare să îi folosească!”

Florin Tripa: „Politrucii care conduc Consiliul Judeţean primesc bani de la Guvern, dar nu sunt în stare să îi folosească!”

 

Potrivit PSD, Adrian Ţolea persistă în atitudinea de dezinformare a arădenilor cu privire la fondurile primite din partea Guvernului.

Cu privire la acest subiect, consilierul judeţean Florin Tripa a declarat: „Domnul Ţolea confirmă prin atitudinea sa că a fost pus în funcţia de conducere interimară a CJA de şeful său politic Gheorghe Falcă doar pentru a servi interesele politicianiste ale PNL. În ziua în care administraţiile locale din Arad au semnat acte adiţionale la contractele pe PNDL de peste 14 milioane de lei, care duc sumele acordate Aradului la peste 48 de milioane de lei prin acest program, domnul Ţolea s-a gândit să atace Guvernul. Din nou, pe modelul şefului său Falcă, domnul Ţolea nu pomeneşte nimic despre sumele primite de judeţul Arad, cum nu pomeneşte nimic de faptul că anul trecut, CJA a primit banii necesari reabilitării drumului Arad – Felnac. Calculul făcut de domnul Ţolea este de două ori greşit. În primul rând, dacă Aradul ar fi avut o administraţie judeţeană competentă, drumul judeţean era deja reabilitat pe banii Guvernului, încă de anul trecut. Pe de altă parte, dacă Consiliul Judeţean Arad va fi condus în continuare de politruci incompetenţi, drumul nu va fi gata nici în 54 de ani, cum calculează domnul Ţolea, nici în 100 de ani, pentru că aceşti oameni nu sunt capabili să facă nimic bun pentru judeţul Arad”.

Florin Tripa a adăugat: „Să nu uităm că PDL transformat acum în PNL conduce judeţul Arad din 2004, deci de 11 ani. De atunci, în cea mai mare parte a timpului PDL sau PNL au fost şi la guvernare. În toţi aceşti ani, administraţia incompetentă PDL – PNL nu a fost în stare să reabiliteze două drumuri considerate prioritare, Arad – Felnac şi Arad – Seleuş. De altfel, incompetenţa şi ipocrizia celor de la PNL este evidentă la fiecare pas. Un exemplu este programul cornul şi laptele, dedicat elevilor din ciclul primar şi grădiniţelor. Fără să pomenească un cuvânt despre faptul că banii pentru acest proiect vin de fapt de la Guvern şi din fonduri europene, domnul Ţolea încearcă să îşi ascundă incompetenţa prin minciună. Practic, nu este adevărat că anul şcolar începe cu funcţionarea normală a programului: aşa cum tot domnul Ţolea recunoaşte, contractul pentru produsele de panificaţie nu este semnat! Şcoala începe în 14 septembrie, semnarea contractului este previzionată pentru 15 septembrie şi cine ştie când va fi pus în practică. Sperăm doar ca de data asta să nu le mai servească micuţilor lame de ras în loc de cornuri. Iată deci o nouă dovadă a incompetenţei acestor politruci care conduc nemeritat Consiliul Judeţean. Din nou, au la dispoziţie bani din partea Guvernului pentru arădeni dar nu sunt în stare să îi folosească eficient şi corect”.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.