Florin Tripa: „Sunt convins că Nicolae Ioţcu îşi va aloca merite care nu îi aparţin şi când va fi gata drumul judeţean Arad – Felnac”

Florin Tripa: „Sunt convins că Nicolae Ioţcu îşi va aloca merite care nu îi aparţin şi când va fi gata drumul judeţean Arad – Felnac”

Consilierul judeţean Florin Tripa salută faptul că elevii arădeni vor beneficia de 23 de microbuze şcolare, graţie unei achiziţii realizate din fonduri guvernamentale.

„Programul de achiziţionare a unor microbuze şcolare este gândit în favoarea elevilor, în programe care să prevină abandonul şcolar. Din păcate, şi acest proiect a fost atacat de PDL, care a considerat că dotarea primăriilor cu microbuze este o acţiune electorală. În aceste condiţii, mă miră faptul că preşedintele Consiliului Judeţean, Nicolae Ioţcu, îşi asumă o parte din merite pentru aceste microbuze. Parlamentarii PSD Dorel Căprar şi Flavius Măduţa au ţinut legătura cu Inspectoratul Şcolar şi cu Guvernul, pentru a evita surprizele neplăcute în care la CJA s-au rătăcit solicitările primarilor noştri. Ne bucurăm totuşi că Nicolae Ioţcu a remarcat că nu s-a ţinut cont de criteriul politic în achiziţionarea microbuzelor. La fel s-a procedat şi la alocarea banilor pentru proiecte de dezvoltare locală, dispusă de Ministerul Dezvoltării condus de Liviu Dragnea. Îi recomandăm să facă şi Nicolae Ioţcu acelaşi lucru şi să nu mai aloce pe criterii politice fondurile la construcţia bugetului CJA, aşa cum a făcut în acest an. În acelaşi timp, îi recomandăm să înceteze campaniile negative de imagine la adresa Guvernului Ponta, în condiţiile în care, iată, Aradul primeşte un sprijin important din partea Guvernului. Sunt convins că Nicolae Ioţcu îşi va aloca merite care nu îi aparţin şi când va fi gata drumul judeţean Arad – Felnac, reabilitat tot din banii Guvernului Ponta. Dar să aibă măcar decenţa în aceste condiţii să renunţe la duplicitate şi să nu mai atace un Guvern care ajută judeţul Arad”, a spus consilierul judeţean Florin Tripa, secretar executiv al PSD Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.