Florin Tripa: „USR Arad preia modelul Falcă şi aruncă minciuni în spaţiul public”

Florin Tripa: „USR Arad preia modelul Falcă şi aruncă minciuni în spaţiul public”

Deputatul PSD Arad Florin Tripa afirmă că reprezentanţii USR Arad mint atunci când spun că aplicaţia pentru verificarea  transporturilor ilegale de lemne este nefuncţională. Deputatul Sergiu Vlad susţinea acest lucru într-un comunicat remis presei, însă informaţia este una eronată, spune Tripa.

„Am văzut că unii reprezentanţi ai USR Arad ies în spaţiul public şi aruncă fel de fel de dezinformări, cu scopul de a induce în eroare populaţia. Deputatul USR Arad spunea că aplicaţia Inspectorul Pădurilor nu este funcţională şi acuza Guvernul şi PSD-ul de acest fapt. Ţin să precizez că în cursul zilei de miercuri am folosit această aplicaţie de pe telefonul mobiul şi este cât se poate de funcţională. Am ataşat acestui comunicat de presă dovada că ceea ce spun este real. Nu înţeleg de ce USR aruncă asemenea minciuni sau de ce nu verifică o informaţie înainte de a o lansa public. Este destul de grav că un reprezentant al Parlamentului României aduce asemenea acuzaţii fără a face, în prealabil, o verificare. Constat cu amărăciune că deputatul USR preia cu succes modelul lansat de primarul Gheorghe Falcă, un model care promovează minciuna şi dezinformarea, cu scopul vădit de a se face remarcat. Nu cred că în acest fel, al lansării unor neadevăruri, USR poate câştiga ceva. Oamenii nu sunt atât de uşor de păcălit şi cu siguranţă vor taxa asemenea ieşiri mincinoase. Este păcat că acest partid se coboară la un nivel inferior şi uzează de asemenea practici nedemne. După modul de a face politică, nu ar fi exclus să îi vedem – pe USR-işti-  în acelaşi partid cu Gheorghe Falcă”, a declarat deputatul Florin Tripa.

  1. Tripa lumea incepe sa-si dea seama de adevarata voastra fata, de problema salariilor si a pensiilor nesimtite, de jaful practicat la TAROM , de problema manualelor scolare , lipsa medicamentelor, scumpirile de la utilitati respectiv energie , gaze , produse alimentare si nu in ultimul rand jaful din paduri si alte bogatii.

    Raspunde
  2. nu mai au nici fata,altfel ar face ceva pentru arad.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.