FOARTE IMPORTANT! În ATENŢIA TUTUROR celor care CIRCULĂ CU TRAMVAIUL. Se ÎNTÂMPLĂ ACUM

FOARTE IMPORTANT! În ATENŢIA TUTUROR celor care CIRCULĂ CU TRAMVAIUL. Se ÎNTÂMPLĂ ACUM

Arădenii continuă să se mobilizeze după ce, la finele anului trecut, administraţia locală a majorat preţurile biletelor şi abonamentelor pentru călătoriile cu mijloacele de transport în comun ale Companiei de Transport Public.

Astfel, organizatorii evenimentului Olimpiada de fugit de Controlorii CTP le propun arădenilor să boicoteze mijloacele de transport în comun ale CTP, sugerându-le să găsească alte alternative de a se deplasa prin Arad. În acest fel, susţin ei, ar forţa CTP să reducă preţul biletelor şi abonamentelor.

„Ceea ce putem face, perfect legal și cu efect major dacă ne unim toți, este să sabotăm CTP-ul din punct de vedere economic. Mai exact, orice companie când are cerere, ridică prețul pentru a face profit. În schimb când nu există cerere, scad prețurile pentru a deveni mai atractive astfel atrăgând atenția cumpărătorilor. Propunerea mea e să REFUZĂM SERVICIILE CTP. Vine primăvara, alegeți să mergeți pe jos o stație, luați bicicleta sau chiar dacă e puțin mai scump, luați taxiul. Astfel veniturile lor vor scădea și își vor da seama că oamenii le REFUZĂ serviciile, astfel vor fi nevoiți să creeze noi OFERTE pentru cetățeni pentru ca aceștia să apeleze iar la serviciile lor”, este îndemnul pe care Ruben Galiș l-a adresat arădenilor care călătoresc cu tramvaiele sau autobuzele în municipiul Arad.‎

Şi, pentru ca administraţia să conştientizeze ce se întâmplă, Ruben Galiş a mai spus: „Vă încurajez ca de fiecare dată când alegeți să mergeți pe jos sau cu bicicleta în loc de tramvai, să postați (n.r. – pe Facebook) pe acest eveniment cu #boicotCTP. Mai apoi vom putea folosi aceste postări pentru a-i aduce la cunoștință Primarului nostru când ne vom prezenta în ședințele Consiliului Local sau ale Primăriei. De asemenea filmați neregularitățile din tramvaie/autobuze, postați-le aici. Atât defecțiuni și mizerie cât și comportamentul neadecvat al controlorilor sau neconcordanța orei reale cu cea indicată pe bilet după compostare! Schimbarea e la noi! Noi îi conducem pe ei! Trebuie doar să fim uniți! M-am săturat să #rezist! E timpul să #acționez, să ieșim la #luptă!”

Rămâne de văzut câţi arădeni vor urma îndemnul iniţiatorilor acţiunii #boicotCTP.

  1. o idee ffff buna!! felicitari! 🙂

    Raspunde
  2. Hsi sa fim seriosi este de 10 ori mai scump cu taxiul

    Raspunde
  3. eu si alte trei colege platim din Micalaca 10 lei la taxi pana in centru la liceu. impartit la 4 e 2lei si 50 de bani iar calatoria cu tramvaiul costa 3 lei si conditiile nu se compara. plus ca cu taxi ajungi mai repede nu stai dupa tramvai

    Raspunde
  4. Eu ori cum sunt biciglist peste tot ma de plasez cu bitigla si ori cum practic MTB -de anduranta este o plăcere pentru mine plimbările cu bitigla si in cazul care plouă am pelerină anume pentru bitigla.Sustin aceasta initiativa #boicot CTP ARAD.

    Raspunde
    • se numeste bicicleta, nu „bitigla”.

      Raspunde
      • Tu oricum esti biciclist, nu „biciglist”, peste tot te deplasezi , nu ” de plasezi „, ce practici nu intelegi decat tu, si sunt o placere plimbarile pentru tine cu bicicleta, nu „este o placere pentru tine plimbarile cu bicigleta”, si in cazul care ploua ai o pelerina anume pentru bicicleta nu pentru „bicigleta”.
        Tu sustii aceasta initiativa #boicot CTP ARAD, noi , pe langa mai sustinem si „Viata pentru limba romana” pe care tocmai ai omorat-o tu.

        Mersi

        Raspunde
  5. jos CTP!! jos Falca si politicienii care ne pun biruri!!!!!!!!!! 🙁

    Raspunde
  6. hahaha
    ce se vor mai bucura pensionarii care se plimba gratuit cu tramvaiul toata ziua
    astia reprezinta 60 % din calatori

    Raspunde
  7. Adevarul este ca pretul biletului este foarte mare. Intelegeam daca se reducea perioada de la 15 minute la 10 minute. Singura sansa ar fi eficientizarea transportului in comun si obisnuirea populatiei pentru utilizarea lui. Dar numai prin reducerea perioadelor de circulatie si micsorarea pretului.

    Raspunde
  8. Tu oricum esti biciclist, nu „biciglist”, peste tot te deplasezi , nu ” de plasezi „, ce practici nu intelegi decat tu, si sunt o placere plimbarile pentru tine cu bicicleta, nu „este o placere pentru tine plimbarile cu bicigleta”, si in cazul care ploua ai o pelerina anume pentru bicicleta nu pentru „bicigleta”.
    Tu sustii aceasta initiativa #boicot CTP ARAD, noi , pe langa mai sustinem si „Viata pentru limba romana” pe care tocmai ai omorat-o tu.

    Mersi

    Raspunde
  9. […] remarcat, că mai mulţi arădeni s-au mobilizat pe Facebook şi au hotărât să boicoteze mijloacele de transport public ale Companiei de Transport […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.