FOCAR DE INFECŢIE la Ştrandul Neptun. VEZI cum arată zona fostelor cluburi! (GALERIE FOTO + VIDEO)

FOCAR DE INFECŢIE la Ştrandul Neptun. VEZI cum arată zona fostelor cluburi! (GALERIE FOTO + VIDEO)

Cu numai câteva zile înainte de inaugurarea noului sezon estival, imaginile surprinse la Ştrandul Neptun sunt dezolante. Cu mici excepţii, zona cluburilor şi a restaurantelor, altă dată înfloritoare, zace acum în ruină, rod al politicii duse de administraţia locală în ceea ce priveşte ştrandul. Multe incinte s-au transformat în adevărate focare de infecţie, în care îşi fac veacul oamenii străzii.

Nici la căsuţe situaţia nu e cu mult mai bună, multe părând abandonate de cei care le-au închiriat.

Dincolo de gard, în zona bazinelor, angajaţii unei firme de casă fac ultimele pregătiri pentru a-i întâmpina aşa cum se cuvine pe arădeni în noul sezon estival. Pentru a ajunge acolo oamenii trebuie să treacă, însă, printre ruinele vechilor cluburi în care, altădată, înflorea viaţa de noapte. Nu pentru mult timp, desigur, pentru că, pe noul pod care se construieşte peste râul Mureş, vor ajunge direct în zona frumos amenajată.

Între timp, peste cealaltă zonă, care face obiectul foto şi videoreportajului, se va aşterne uitarea…

Video: Călin Bibe

  1. frumos n-am ce zice 🙂

    Raspunde
  2. mai bine ca nu mai sunt acele cluburi pt. ca erau pline de droguri si curve, iar tinerii nu avea ce sa invete bun. strandul e strand ca sa faci baie la bazin nu sa mergi la discoteca

    Raspunde
  3. asa le trebuie , cat a fost bine si a mers nu au fost multumiti , acum se duce naibi tot .Sa merga cei care stau pe mal si ia deranjat muzica , sa steie acolo ca din cauza lor sa ajuns aici

    Raspunde
  4. RUSINE FALCA SI TUTUROR LINGAILOR TAI DIN CONSILIU INCLUSIV TITIRIGA SI BOGNAR! ATI DUS LA FALIMENT OAMENI CARE V-AU AJUTAT! VIATA VA VA DOVEDI SI REVERSUL (CEL PE CARE ORBITI CUM SUNTETI NU-L VEDETI AZI). NIMIC NU A FI NEPLATIT. DOAR CA PLATA INTARZIE UNEORI!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.