A folosit ULEI DE MĂSLINE pentru un BRONZ PERFECT. Ce a urmat e HORROR!

A folosit ULEI DE MĂSLINE pentru un BRONZ PERFECT. Ce a urmat e HORROR!

Povestea acestei femei a devenit publică după ce a vrut să atragă atenția tuturor asupra importanței măsurilor de protecție împotriva razelor puternice ale soarelui.

Carol Leech, o femeie din Marea Britanie, obișnuia să folosească o combinație făcută în casă din ulei de măsline și oțet, de câte ori mergea la plajă. Împreună cu sora ei, stăteau de mici cu orele la soare, iar singura măsură de protecție era uleiul. Nici arsurile dureroase nu le-au făcut să renunțe la acest obicei, iar după un timp au început să meargă și la solar.

Acum are 58 de ani și a avut foarte mult de suferit din cauza neglijenței din tinerețe. La un control de rutină, dermatologul a descoperit că o aluniță pe care o avea sub nas era malignă. Carol s-a ales cu cancer de piele din cauză că a fost iresponsabilă cu ani în urmă.

Femeia spune că fața ei a arătat după operație de parcă ar fi fost implicată într-un grav accident. După multe luni de tratament cicatricile i s-au vindecat.

Acum Carol spune că nu iese din casă fără crema cu factor de protecție 50 (SPF 50) și fără o pălărie în zilele toride de vară și că a renunțat complet la saloanele de bronzat. De asemenea, le-a învățat și pe fetele ei să-și ia măsuri de precauție pentru a nu face aceeași greșeală ca ea.

carol

Sursa: metro.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.