A fost AMENDATĂ din cauza mamei ei, BOLNAVĂ de CANCER. Ce s-a întâmplat e REVOLTĂTOR

A fost AMENDATĂ din cauza mamei ei, BOLNAVĂ de CANCER. Ce s-a întâmplat e REVOLTĂTOR

Această femeie a primit anul trecut în toamnă, teribila veste că mama ei suferă de cancer cervical în stadiu foarte avansat. Doctorii i-au spus să profite de timpul care i-a mai rămas deoarece nu mai are mult de trăit.

După ce a aflat cât de gravă este situația mamei sale, Charlene White, în vârstă de 28 de ani, a făcut tot posibilul să petreacă cât mai mult timp cu ea.

Sharon White, care se simte tot mai slăbită pe zi ce trece, este foarte apropiată și de nepoțica ei de 7 ani, Kia, iar Charlene a organizat o excursie pentru cele trei, în stațiunea Sandy Bay din Devon, Anglia.

Tânăra mamă a luat-o pe Kia de la școală și au plecat în vacanță pentru o săptămână. Când s-au întors acasă însă, au avut parte de o surpriză foarte neplăcută.

Pe Charlene a așteptat-o o amendă de 60 de lire, din partea școlii unde învață fata ei. Conducerea instituției de învățământ a motivat că eleva nu avea permisiunea să lipsească de la cursuri, iar din această cauză mama ei a fost sancționată cu amendă.

Charlene a fost foarte revoltată, deoarece profesorii știau care este situația, iar tot ce și-a dorit a fost să-i aline puțin suferința mamei sale. Ea a declarat că va plăti amenda, dar că va depune plângere împotriva conducerii școlii.

Sursa: thesun.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.