FOTO/ A fost diagnosticată cu CANCER. Nu și-a plâns de milă, ci a făcut ceva ULUITOR

FOTO/ A fost diagnosticată cu CANCER. Nu și-a plâns de milă, ci a făcut ceva ULUITOR

Această tânără este un exemplu demn de urmat pentru mulți dintre noi. Povestea ei te face să-ți reevaluezi prioritățile și viața în general.

Megan Sullivan, o femeie de 31 de ani din San Francisco, era să-și piardă viața de trei ori, după ce o dată a căzut de la mare înălțime în timp ce făcea cățărări pe munte, apoi a fost lovită de o mașină, iar în urmă cu un an a fost diagnosticată cu cancer de piele.

Toate aceste întâmplări nefericite au făcut-o să-și schimbe total perspectiva și a decis să se bucure mai mult de viață. După ce s-a operat, a plecat împreună cu iubitul ei într-o călătorie memorabilă. Ei au vizitat toate cele șapte noi minuni ale lumii, în numai 13 zile!

colosseum

Și-au strâns toate economiile și au reușit să cheltuie doar 3.000 de dolari de persoană, cazându-se la hotel numai cinci zile din 13. În rest au profitat de drumurile lungi cu avionul pentru a se odihni.

Tinerii au vizitat Colosseumul, Taj Mahal, Marele Zid Chinezesc, Machu Picchu, orașul Petra din Iordania, statuia lui Hristos Mântuitorul din Rio de Janeiro și Chichen Itza.

petra

Megan s-a vindecat complet de cancer și spune că va continua să călătorească și să profite de fiecare moment. În prezent se află pe muntele Everest.

Sursa: thesun.co.uk

 

 

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.