Fost participant la X Factor, CONDAMNAT la închisoare după ce I-a SPART MAIL-ul unei vedete

Fost participant la X Factor, CONDAMNAT la închisoare după ce I-a SPART MAIL-ul unei vedete

Un fost participant la una din edițiile anterioare ale X Factor a fost condamnat la 14 luni de închisoare și plata unei amenzi de aproximativ 3.600 de euro, după ce a fost găsit vinovat de spargerea conturilor de email ale Madonnei și ale colaboratorilor acesteia și de comercializarea unor piese încă nelansate ale artistei.

Israelianul Adi Lederman, în vârstă de 39 de ani a fost arestat în luna ianuarie, sub suspiciunea de furt și vânzare a unor piese nelansate de pe albumul „Rebel Heart” al Madonnei.

Bărbatul și-a recunoscut vinovăţia şi a încheiat o înţelegere cu procurorii, însă, joi, a fost condamnat de o instanţă israeliană, la o pedeapsă de 14 luni de închisoare şi o amendă de 15.000 de shekeli (aproximativ 3.600 de euro).

Prin condamnarea sa, justiţia israeliană spune că a dorit să transmită un mesaj oamenilor care ar plănui infracţiuni similare.

Deşi instanţa de judecată a identificat-o pe Madonna printre victimele atacului cibernetic al lui Lederman, nu s-a specificat dacă acesta este responsabil de publicarea tuturor demo-urilor apărute online.

Madonna a calificat această faptă a lui Lederman ca fiind un „viol artistic” şi o „formă de terorism”. Cântăreaţa a mulţumit autorităţilor implicate în prinderea vinovatului, dar şi fanilor care „au oferit informaţii suficiente şi continuă să facă asta, privind muzica ei”. „Ca orice cetăţean, am dreptul la intimitate”, a spus artista.

Madonna este şi cel mai bine vândut artist al secolului XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie 2008, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

Foto: timesofisrael.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.