FOTO/ A mers timp de 3 ani, zi de zi, la serviciu cu aceleaşi haine. Motivul este ULUITOR!

FOTO/ A mers timp de 3 ani, zi de zi, la serviciu cu aceleaşi haine. Motivul este ULUITOR!

Cu toate că lucrează în publicitate, o americancă şi-a uluit colegii, purtând timp de 3 ani, mereu acelaşi costum de haine.

Obosită să piardă ore întregi în fiecare zi gândindu-se cum să se îmbrace la serviciu, Matilda Kahl şi-a căutat un stil vestimentar potrivit unui director artistic la o firmă de publicitate și, apoi, și-a creat propria uniformă: ceva simplu şi care să nu o transforme într-o anonimă. Kahl şi-a cumpărat 15 costume din acelaşi model de bluză albă de mătase şi tot atâtea perechi de pantaloni negri.

„Am decis să îmi creez propria uniformă şi să salvez timp şi energie purtând aceleaşi haine”, a explicat angajata pentru Business Insider.

Matilda Kahl a explicat că a luat această decizie radicală dintr-un motiv foarte simplu:

„Mi-am dat seama că bărbaţii din departamentul meu nu aveau nicio problemă să vină în fiecare zi la muncă cu un costum de haine negru sau gri, iar eu eram foarte stresată de schimbarea vestimentaţiei. Am decis să schimb total lucrurile şi să nu îmi mai bat capul cu asta”, a declarat tânăra.

Matilda-Kahl Matilda  Kahl Matilda  Kah 2

„Acum mă pot concentra pe serviciu, nu mai am dileme zilnice legate de modul în care mă îmbrac”, a mai povestit Matilda Kahl.

Foto: sabah.com.tr

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.