FOTO/ CEL MAI BINE PLĂTIT MODEL din lume S-A RETRAS de pe podium: Cum arăta la prima apariţie!

FOTO/ CEL MAI BINE PLĂTIT MODEL din lume S-A RETRAS de pe podium: Cum arăta la prima apariţie!

Supermodelul brazilian Gisele Bundchen și-a luat adio de la podium într-o festivitate organizată la Sao Paolo, unde și-a început cariera în urmă cu 20 de ani. În vârstă de 34 de ani, top-modelul, care a fost declarat în mai multe rânduri cel mai bine plătit din lume, a deschis și a închis parada firmei Colcci, în a treia zi a săptămânii modei – Fashion Week de la Sao Paolo.

Sala a fost plină miercuri la Sao Paolo, iar în primele rânduri s-au aflat părinții, surorile și soțul său, vedeta fotbalului american Tom Brady, cu care are doi copii, Vivian și Benjamin. După defilarea colecției estivale 2016 a firmei Colcci, a început festivitatea propriu zisă: pe podium au dat buzna manechine purtând jenși și tricouri albe pe care era imprimată figura lui Gisele.

Gisele Bundchen, care a câştigat anul trecut 47 de milioane de dolari, potrivit Forbes, a anunţat acum câteva săptămâni că intenţionează să se retragă din activitate, după ce trupul său i-a „spus” că este timpul să spună stop carierei pe podium.

„Sunt recunoscătoare că la 14 ani mi s-a oferit ocazia să încep această călătorie. Astăzi, după 20 de ani este un privilegiu să realizez ultima mea prezentare de modă”, a scris pe Instagram Gisele Bundchen.

Modelul a postat şi o fotografie realizată la începutul carierei sale.

Gisele Bundchen la inceputuri

Peste 262.000 de persoane au apreciat postarea modelului.

Gisele Bundchen a defilat de-a lungul timpului în colecțiile prestigioaselor firme Victoria’s Secret, Chanel, Carolina Herrera, Valentino, Versace sau Louis Vuitton. Ea a semnat recent un contract cu marca americană de articole de sport Under Armour în valoare de peste 25 de milioane de dolari, potrivit Forbes.

Femeie de afaceri, ea și-a lansat, în 2011, propria linie de lenjerie „Gisele Bundchen Intimates” pentru marca Hope și preconizează să-și deschidă propriile magazine.

Gisele BundchenGisele Bundchen.jpg 1 Gisele Bundchen.jpg4Gisele Bundchen.jp201-gisele-bundchen-040611

Foto: ibnlive.in.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.