FOTO/ A fost PĂRĂSITĂ LA ALTAR, dar spune că e CEL MAI BUN lucru care i se putea întâmpla! Povestea INCREDIBILĂ a unei tinere

FOTO/ A fost PĂRĂSITĂ LA ALTAR, dar spune că e CEL MAI BUN lucru care i se putea întâmpla! Povestea INCREDIBILĂ a unei tinere

A fi părăsită la altar este probabil cel mai jenant lucru care i se poate întâmpla unei tinere mirese. Pentru această femeie a fost însă o binecuvântare.

Ziua nunții trebuia să fie cea mai fericită zi din viața ei, însă totul s-a transformat într-un coșmar pentru Katy Colins, când bărbatul cu care avea o relație serioasă de mulți ani, a părăsit-o chiar în ziua nunții, la altar.

După ce și-a revenit din șoc, Katy, în loc să își plângă de milă cu lunile și să se refugieze în dulciuri, a luat o decizie radicală. Și-a vândut casa și mașina, și-a dat demisia din postul de relații cu publicul pe care-l ocupa într-o firmă și și-a cumpărat un bilet de avion pentru Asia.

Astfel, și-a transformat drama într-o oportunitate de a se descoperi pe sine și de a călători în toată lumea. Fata a vizitat Thailanda, Dubai, Chile, Franța, Nepal, India, Brazilia și Argentina, toate de una singură.

Katy Colins

Pe timpul călătoriilor ea a început să scrie un blog care a ajuns să fie citit de mii de oameni, toți felicitând-o pentru curajul ei.

Astfel i-a venit ideea să scrie o carte despre aventurile trăite în excursii. A fost contactată de o editură celebră și a încheiat un contract pentru trei cărți, îndeplindu-și visul de o viață, acela de a publica o carte.

Katy Colins

Katy spune că despărțirea de iubitul ei a fost cel mai bun lucru care i se putea întâmpla, deoarece altfel ar fi ratat aventura vieții ei și succesul, toate pentru o căsnicie monotonă.

Sursa: telegraph.co.uk

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.